Căutare Live

FACEBOOK Messenger: Schimbare MAJORĂ anunțată AZI!

Facebook Messenger vine in ajutoul utilizatorilor!

Facebook Messenger a anunțat o schimbare majoră pentru platforma sa de mesagerie în cursul acestei zile.

Mai exact, de astăzi, Facebook Messenger are implementate noi funcții, care le permit companiilor să-i ajute pe clienții cu probleme direct prin platforma companiei americane.

Facebook Messenger îmbunătățește sistemul de răspuns rapid prin intermediu platformei, aducând schimbări importante pentru plugin-urile de chat și tool-urile pentru personalizarea conversațiilor.

FACEBOOK te spionează cu propriul telefon și tu habar n-ai!

Astfel că, folosind Facebook Messenger, companiile le pot cere utilizatorilor informații privind datele de contact, iar aceștia le vor putea oferi acces rapid la informații privind adresa lor de email, sau numărul asociat contului de Facebook folosit.

Facebook Messenger – schimbarea majoră anunțata astăzi. Companiile pot folosi noile funcții ale Facebook Messenger pentru a personaliza și mesajele automate, sau interfață de chat, iar utilizatorii vor vedea interfață de chat afișată imediat într-o pagină a Facebook atunci când primesc un mesaj de la compania cu care discută.

sursă: idevice.ro

Mai ții minte celebrul telefon „Nokia Banană”? A fost relansat!!! Iată cum arată versiunea nouă a modelului Nokia 8110... Ăsta e cel mai sigur telefon. SRI-ul nu îl poate asculta. Nimeni nu ți-l poate sparge!...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri