Căutare Live

FOTO! 20 de fotografii Instagram care iti lasa gura apa

Cei mai multi utilizatori Instagram doresc sa arate lumii intregi fotografiile cu mancarea gatita de ei insisi. Acum ca aplicatia de photo-sharing este disponibila si pe iOS, Android si, posibil in curand, pe Facebook, ne asteptam ca numarul utilizatorilor si cel al fotografiilor upload-ate sa creasca considerabil.

Insa acest lucru nu inseamna ca toate fotografiile merita impartasite prietenilor si cunoscutilor. Desigur, poate ca printre multitudinea de imagini se mai gasesc si cateva cu sandwich-uri saracacioase, insa majoritatea fotografiilor infatiseaza fel de fel de mancaruri, bauturi si deserturi, care iti lasa gura apa.

Mai jos am adunat 20 dintre cele mai frumoase poze Instagram (realizate de fotografi profesionisti) cu arta culinara in imagini (iar mancarurile au fost pregatite de bucatari sefi). Printre celebrii maestri bucatari s-a numarat si Jamie Oliver, care a sarbatorit ziua fiicei sale printr-un tort deosebit, pe care l-a aratat si fanilor sai, pe Twitter.

2012/05/07//580841-jamie_oliver.jpg
Tortul pregatit de Jamie Oliver fiicei sale

Nu rata GALERIA FOTO de mai jos!

Sursa / Foto: Mashable

S-a inventat un aparat care detecteaza starea mentala... Prima aplicatie de dictare in limba romana va fi lansata in curand...
Ultimele știri