Antena Căutare

În 2017 apare maşina care se conduce singură! Vezi cum se numeşte şi cine o va lansa

Peste doi ani, General Motors va lansa pe piaţă un nou model de Cadillac, acesta putând rula autonom pe autostradă, fără ca şoferul să mai apese pedalele sau să ţină mâinile pe volan.

General Motors va lansa maşina care "se conduce singură"

Peste doi ani, General Motors va lansa pe piaţă un nou model de Cadillac, acesta putând rula autonom pe autostradă, fără ca şoferul să mai apese pedalele sau să ţină mâinile pe volan.

Experţii celui mai mare producător de automobile din Statele Unite vor folosi tehnologia "Super Cruise" pentru noul model de maşină. El preia controlul asupra volanului, acceleraţiei şi frânei pe autostradă sau în traficul foarte aglomerat, susţine Mary Barra, CEO-ului General Motors, conform Mediafax.

"Cu Super Cruise, când traficul este foarte aglomerat şi trebuie să frânezi şi să accelerezi des, poţi lăsa maşina să preia controlul şi să conduci fără să mai ţii mâinile pe volan sau picioarele pe pedale. Dacă eşti pe autostradă, poţi să iei o pauză de la condus, atunci când ai chef. Acesta este adevăratul lux", a declarat Barra.

De asemenea, GM va deveni primul producător de maşini care va echipa un model cu tehnologia numită "vehicle-to-vehicle" (V2V), care permite maşinilor să trimită automat către un alt vehicul informaţii legate de siguranţa în trafic, cum ar fi viteza şi poziţia automobilelor apropiate, pentru a evita pericolele din trafic.

Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x