Căutare Live

Invenția care te va ajuta să nu te mai rătăcești niciodată! Calculatoarele îți arată drumul de fiecare dată!

Google Maps este o aplicație extrem de utilă pe care poți să te bazezi, în loc să ceri indicații, de cele mai multe ori greșite, necunoscuților. Cu toate acestea, Google Maps are lacunele ei.

Cea mai dificilă parte este depistarea manuală a drumurilor în funcție de imaginile aeriene. Prin urmare, chiar dacă angajații Google au petrecut mii de ore încercând să facă asta, încă există aproximativ 20 de milioane de km de drumuri care nu au fost identificate.

Nu mai e niciun secret! Cel mai tare telefon Samsung o să spulbere concurența datorită acestei funcții!

Din fericire, cercetători de la Massachusetts Institute of Technology’s Computer Science and Artificial Intelligence Laboratory (CSAIL) au găsit o soluție care au putea să fie mai eficientă. Aceștia au dezvoltat o metodă automată de a construi hărți, care pretinde că este cu 45% mai precisă decât metodele existente.

Caz fără precedent în poliție! S-au dus peste mort să-i deblocheze telefonul! De ce a fost cea mai mare prostie din lume?

Aceasta se numește RoadTracer și utilizează rețele neurale pentru a cartografia inteligent drumurile. Sistemul ar putea să fie util pentru acele zone ale lumii unde hărțile sunt foarte învechite. Regiunile vizate sunt cele rurale și țările aflate în curs de dezvoltare.

Află mai multe despre aceasta solutie

Trei motive pentru care Samsung Galaxy S9 face cele mai tari poze... Gata cu treburile casei! Acesta este robotul care le va face pe toate!...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri