Căutare Live

iPhone 5S vine in Iunie, este aproape sigur

Desi aceste informatii despre iPhone 5S vin in egala masura ca zvonuri si presupuneri, pentru ca par veridice, nu trebuie neglijate.

Peter Misek, un analist la agentia Jefferies, este increzator ca urmatorul iPhone 5S va fi lansat in iunie la WWDC in urma unui ciclu de productie care ar trebui sa inceapa in luna martie a acestui an.

Zvonurile legate de urmatorul iPhone s-au intetit in ultima perioada, vanzarile de iPhone 5 fiind de asemea in scadere. Desi se stie ca Apple a micsorat rata de productie pentru iPhone 5, in urma unor restrictii noi legate de calitate, acest lucru nu afecteaza zvonurile cum ca urmatorul iPhone va fi similar cu ultimul lansat.

Cu toate ca diferenta dintre cele doua dispozitive va veni probabil din implementarea unor tehnologii precum NFC, o camera mai buna si un panou IGZO pentru imbunatatirea calitatii imaginii afisate, iPhone 5S va exista cu siguranta. iPhone 5S poate integra un de rezolutie mare si o camera foto/video pe masura, si poate veni cu o baterie semnificativ mai puternica.. Un spatiu de stocare de 128GB este de asemea o idee interesanta.

Citeste AICI continuarea articolului!

My Tab – Prima tableta Cosmote... Opera renunta la motorul de randare in favoarea Webkit...
Ultimele știri