Joaca fusball pe masa....Audi!

Daca am adapta o vorba celebra, am spune ca la foosball si la masini toata lumea se pricepe. Asa ca Audi s-a gandit sa combine pasiunea auto cu cea pentru jocul de fusball.

In ziua de azi, un brand auto nu mai este caracterizat doar de masinile pe care le fabrica. Suntem obisnuiti, deja, cu obiectele de merchandising pe care mai toti producatorii le au in oferta. De la banalele machete, pana la imbracaminte, oricine isi poate face plinul cu obiecte care poarta simbolul marcii favorite, mai ceva decat microbistii. Vorbind de microbisti, se pare ca exista un punct in care masinile si "balonul" se intalnesc.

2010/06/03//55315-masa2.jpg

Cei de la Audi ne ofera primul lor model in care incap lejer doua echipe de fotbal. Sigur, nu este vorba de o masina, pentru ca ultima oara cand am verificat, Audi nu facea si autobuze, dar din moment ce poarta sigla producatorului din Ingolstadt, masa de foosball din imagini merita sa stea langa un TT, de exemplu. Obiectul este rezultatul colaborarii dintre Audi si compania bavareza Leonhart, iar productia va fi limitata la 20 de exemplare.

Masa este fabricata din lemn, aluminiu si plastic ultra rezistent, ceea ce o face demna de comparatia cu orice Audi de strada, insa toate acestea vin contra unei sume deloc neglijabile. 12.900 de euro este pretul pe care nemtii il cer pentru aceasta jucarie pentru adulti, iar aici nu e vorba de nicio aluzie. Pentru asa o suma de bani, ar fi putut sa-i puna macar gazon natural.

sursa: topgear.ro

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri