Căutare Live

Schimbare istorică! Mark Zuckerberg unește WhatsApp, Instagram și Facebook Messenger

Marke Zuckerberg, CEO al Facebook, plănuiește să integreze toate serviciile de mesagerie ale rețelei sociale - WhatsApp, Instagram și Facebook Messenger.

Marke Zuckerberg, CEO al Facebook, plănuiește să integreze toate serviciile de mesagerie ale rețelei sociale - WhatsApp, Instagram și Facebook Messenger.

Deși cele trei servicii de mesagerie vor continua să funcționeze ca aplicații de sine stătătoare, infrastructura pentru mesaje care stă la baza acestora va fi unificată, scrie Daily Mail. Astfel, utilizatorii Facebook care folosesc numai una dintre platformele de mesagerie vor putea comunica și cu alți utilizatori din cadrul ecosistemului de servicii ale companiei.

Spre exemplu, după integrarea tututor serviciilor, un utilizator Facebook ar putea trimite un mesaj criptat unei persoane care deține doar un cont WhatsApp, lucru care nu este posibil în prezent, deoarece aplicațiile sunt separate.

Mark Zuckerberg ar fi cerut ca toate serviciile de mesagerie să beneficieze de criptare integrală (end-to-end). Compania, însă, nu a făcut declarații oficiale cu privire la această acțiune.

Potrivit unor surse, acest proiect este încă în stadiul incipient, însă Zuckerberg planifică să termine totul până la finalul acestui an sau cel târziu la începutul anului viitor. De asemenea, unele voci afirmă că această acțiune ar putea să fie o mișcare strategică a Facebook pentru a spori utilizarea rețelei sociale, meținând nivelul de engagement al utilizatorilor în ecosistemul său de servicii de mesagerie.

Facebook, schimbare radicală! Dispare în curând una dintre aplicațiile folosite de milioane de oameni... Facebook dorește să unească serviciile de mesagerie WhatsApp, Instagram şi Messenger...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri