Nokia Normandy cu Android este aproape gata de lansare

Mascat de o interfaţă pătrăţoasă, gen Metro UI, terminalul Nokia Normandy de mai jos rulează de fapt o versiune simplificată a sistemului de operare Android.

Mascat de o interfaţă pătrăţoasă, gen Metro UI, terminalul Nokia Normandy de mai jos rulează de fapt o versiune simplificată a sistemului de operare Android.

Cu numele de Nokia Normandy, aparatul de mai sus a fost subiectul multor rânduri de zvonuri în ultimele săptămâni. În definitiv, este primul terminal cu Android al companiei, chiar dacă acest aspect nu este foarte evident din imaginea de mai sus. De fapt, chiar dacă acesta are la bază un nucleu Android, faptul că interfaţa este mascată de cu elemente desprinse din Windows Phone, s-ar putea să vă facă să uitaţi complet că are ceva în comun cu platforma Google. Din păcate, aceeaşi ,,mască” s-ar putea să fie motivul pentru care telefonul de mai sus nu va avea acces la magazinul virtual Google Play. Acelaşi lucru se întâmplă de altfel şi cu dispozitivele Kindle Fire. Cu toate că au la baza o versiune de Android, au propriul lor magazin virtual diferit de Google.

Citeşte AICI continuarea articolului!

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri