Live acumAdela
Prime Time 20:30Adela

Noua tabletă MatePad Pro de la HUAWEI, unicul „tovarăș” de care ai nevoie la birou

Munca ar putea deveni o plăcere, folosind noua tabletă vârf de gamă lansată de HUAWEI. Iată de ce MatePad Pro este gadgetul ideal de folosit atunci când trebuie să lucrezi, să te relaxezi sau să înveți ceva nou.

Noua tabletă MatePad Pro de la HUAWEI, unicul „tovarăș” de care ai nevoie la birou

Tableta MatePad Pro de la HUAWEI – dispozitivul ce transformă ideile în realitate

Noua tabletă redefinește standardele de design, tehnologie și funcționalitate. MatePad Pro garantează experiențe inedite utilizatorilor, atât pentru activitățile de lucru, cât și pentru cele de învățare sau de relaxare.

Ceea ce îi cucerește pe iubitorii de tehnologie la vedere a acestei tablete este faptul că Huawei MatePad Pro introduce o serie de inovații revoluționare care schimbă fundamental modul de lucru tradițional.

De exemplu, funcția Huawei Share permite Multi-screen Collaboration și sparge barierele dintre dispozitivele HUAWEI. Astfel, te poți bucura de fișierele și imaginile de pe laptop pe ecranul tabletei, prin simpla atingere a celor dispozitive. Nu mai ești nevoit să transferi datele între cele două prin metode tradiționale, care implică parcurgerea mai multor pași și mai mult timp dedicat. Cu Multi-screen Collaboration, transferul durează doar câteva secunde, spre bucuria persoanelor cu un ritm de viață rapid.

În plus, cele două accesorii cu care poate fi conectată tableta – Stylus-ul Huawei M Pencil și tastura magnetică Huawei Magnetic Keyboard – sunt un alt punct de atracție. Cu ajutorul acestora, tableta poate ține cu succes locul unui laptop. Unde mai pui că este mai simplu de transportat și ocupă mai puțin spațiu.

HUAWEI oferă o altă premieră utilizatorilor: MatePad Pro este prima tabletă din lume ce suportă încărcarea wireless și wireless inversă, oferind o alternativă convenabilă pentru consumatori, pentru a-și menține tableta, smartphone-ul și alte dispozitive cu încărcare wireless alimentate pe tot parcursul zilei. Smartphone sau căști complet încărcate oriunde și oricând? Dacă Huawei MatePad Pro este prin preajmă, poți transforma această dorință în realitate.

Ce aplicații poți descărca pe tabletă din magazinul Huawei AppGallery?

Tableta Huawei MatePad Pro dispune de magazinul de aplicații Huawei AppGallery preinstalat. Peste 500 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale pot fi găsite în Huawei AppGallery.

Platforma oferă securitate și protecție completă, inclusiv verificarea numelui real al dezvoltatorului și revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației.

În „catalogul” AppGallery găsim cele mai importante aplicații din zona de banking, cum ar fi: Banca Transilvania, BCR, Pago, Orange Money, BRD sau 24 Pay. Știrile și divertismentul sunt și ele prezente în AppGallery, printre care Știrile PRO TV, Cinemagia, Ziare.com, Digi 24, Biziday, Antena Play, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online.

Ne putem satisface pofta de shopping oricând, folosind Lajumate.ro, Olx.ro, Elefant.ro, Cel.ro, Dedeman sau Okazii.ro.

Printre aplicațiile internaționale disponibile în AppGallery care se bucură de cel mai mare număr de descărcări se află pachetul Microsoft Office, foarte util pentru activitățile profesionale.

AppGallery este într-o continuă creștere. Cele mai recente aplicații ce s-au alăturat catalogului online sunt Jerry’s Pizza și FoodPanda, MyEnel, Bolt, Regina Maria.

Dacă vrei să fii la curent cu toate noutățile din AppGallery, fii cu ochii pe pagina de Facebook și contul de Instagram, de unde poți afla care sunt cele mai noi aplicații urcate în platformă.

„Instalați și câștigați”. Puncte pentru utilizatorii AppGallery

Campania „Instalați și câștigați” se desfășoară în perioada 11 iunie – 1 iulie. Utilizatorii își pot activa servicii suplimentare în AppGallery, folosind punctele HUAWEI, pe care le pot obține prin instalarea unui aplicații prezente în magazinul virtual.

Cum funcționează?

Pentru a intra în posesia punctelor HUAWEI, trebuie doar să descarci trei dintre aplicațiile din AppGallery, printre care: : My Orange Romania, George Romania, Banca Transilvania, BT Pay, Biziday, Orange TV, eJobs.ro, Sarcina si Bebe, WorldClass, Lajumate.ro, MyAccount Telekom, Antena Play, 24Pay, Cel.ro, Elefant.ro, Jerry’s Pizza, Telekom TV, Power Shade, Learn English sau DYI Fashion.

Pentru a revendica punctele, imediat după instalarea aplicațiilor, apasă butonul „Obține puncte HUAWEI”. Copiază, apoi, codul generat în secțiunea „Recompense” din Huawei AppGallery. Punctele pot fi obținute prin conectarea la contul personal de identitate din aplicație, Huawei ID. Imediat după introducerea codului și folosirea opțiunii „Revendică”.

Fiecare punct HUAWEI este echivalentul sumei de 1 leu. Aceste puncte pot fi utilizate pentru următoarele servicii: beneficii speciale în aplicații sau instalarea jocurilor disponibile în Huawei AppGallery, precum și obținerea unor teme, imagini de fundal sau spațiu suplimentar în Huawei Cloud.

Mai multe detalii despre mecanismul concursului „Instalați și câștigați” pot fi găsite pe platforma dedicată. Succes!

Recomandari