Căutare Live

Noul Facebook pentru iOS te ajută să vezi ce vrei în News Feed

Filtrele foarte avansate folosite de Facebook pentru News Feed câteodată dau erori mari, motiv pentru care în Facebook iOS veţi putea alege ce să vedeţi.

Filtrele foarte avansate folosite de Facebook pentru News Feed câteodată dau erori mari, motiv pentru care în Facebook iOS veţi putea alege ce să vedeţi.

Dacă 95% ar putea suna forţat, cu siguranţă 90% din magia Facebook şi motivul pentru care creează dependenţă pentru mulţi utilzatori constă în News Feed. Lista infinită de activităţi ale prietenilor, companiilor, formaţiilor preferate şi nu numai este generată în aşa fel încât să nu plecaţi niciodată din faţa ei, indiferent dacă o vedeţi pe PC sau pe telefon. Creat pe baza unui algoritm foarte complex, pornind de la activitatea voastră pe Facebook, acel flux de informaţii rareori nu vi se pare de interes.

O astfel de situaţie nu este însă exclusă, motiv pentru care, cea mai nouă versiune a aplicaţiei Facebook pentru iDevice-uri vine cu o posibiliitate în plus de a vă personaliza News Feed-ul. Sistemul este cât se poate de simplu. În partea de sus a stream-ului aveţi categorii de conţinut postat de prieteni, liste de contacte definite de voi şi altele generate automat. Astfel, printr-un tap puteţi vedea postările recente ale colegilor din liceu sau doar fotografiile postate de prietenii apropiaţi.

Citeste AICI continuarea articolului!

Cum să rulezi Android pe PC, simplu şi în siguranţă... Apple se dă în stambă cu vânzările record de pe ultimul trimestru...
Parteneri
Cea mai bună băutură pentru a pierde în greutate. Ce recomandă nutriționiștii pentru o siluetă suplă
Catine.ro
Ultimele știri
x