Antena Căutare

O nouă schimbare anunțată de Facebook. Ce vei putea face de acum!

Chiar dacă Facebook Live s-a bucurat de un succes enorm după lansarea sa din această primăvară, se pare că funcţia este încă într-un stadiu incipient, compania actualizând constant această componentă a reţelei de socializare.

Chiar dacă Facebook Live s-a bucurat de un succes enorm după lansarea sa din această primăvară, se pare că funcţia este încă într-un stadiu incipient, compania actualizând constant această componentă a reţelei de socializare.

Facebook pare să ia în considerare foarte mult feedback de la utilizatori, cel mai nou update oferind utilizatorilor avansaţi noi moduri de a filma şi de a interacţiona cu alţi utilizatori în timpul transmisiilor live, scrie Go4it.

Facebook oferea utilizatorilor posibilitatea de a transmite de pe contul personal material video live timp de 90 de minute cu posibilitatea de a salva clipul într-o formă care poate fi redată apoi oricând.

Noul update al funcţiei „live” prelungeşte însă timpul de înregistrare

Paginile puteau opta pentru fluxuri video nelimitate, însă acestea nu puteau fi însă salvate pentru mai târziu. Noul update al funcţiei „live” prelungeşte însă timpul de înregistrare la 4 ore, pentru cei care doresc să filmeze diverse evenimente cu o durată mai lungă. Aceste înregistrări vor fi apoi arhivate în mod normal, fiind salvate în tab-ul videos de pe profilul personal sau de pe pagină.

Mai mult, se pare că, dacă până acum toate transmisiile live obligau utilizatorul să vadă tot timpul pe ecran comentariile şi reacţiile prietenilor, noul update va oferi posibilitatea de a renunţa la acestea, o glisare de la dreapta la stânga pe ecran oprind afişarea lor, lăsând doar fluxul video pe ecran.

Nu se mai pot ASCUNDE! S-a aflat BUTONUL care îți spune cine ți-a vizitat PROFILUL DE FACEBOOK! Era chiar sub ochii tăi... Cum afli dacă ți-a intrat cineva pe contul de Facebook. Este foarte simplu!...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Parteneri
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023. Taurii vor avea parte de o nouă poveste de iubire
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x