Live acumFilm: iua Independentei
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

VIDEO - O vloggeriță și-a implantat cheia de la mașină în braț. Acum este sigură că nu își va mai pierde niciodată cheile de la mașină

Amie DD, inginer software și vloggeriță, și-a implantat cheia mașinii în braț, astfel încât să își poată porni mașina cu corpul. Mândră că este proprietara modelului Tesla 3, aceasta poate acum să deblocheze și să pornească mașina electrică cu doar o atingere. 

Amie DD, inginer software și vloggeriță, și-a implantat cheia mașinii în braț, astfel încât să își poată porni mașina cu corpul. Mândră că este proprietara modelului Tesla 3, aceasta poate acum să deblocheze și să pornească mașina electrică cu doar o atingere.

Spre deosebire de cheile tradiționale ale mașinii, modelul Tesla 3 poate fi deblocat și pornit prin intermediul unui card cheie. În videoclipul de pe canalul ei, ea arată cum a dizolvat cardul în acetonă, pentru a obține cipul RFID din interior. Apoi cipul a fost introdus într-un biopolimer, unde cipul de pe cardul cheie putea fi plasat sub piele.

După ce a scos cipul, aceasta a mers la un salon de piercing pentru a și-l implanta corect în antebrațul stâng.

Aceasta a fost foarte emoționată la început și îngrijorată de cum va decurge procesul. Ea a povestil în vlogul său că piercer-ul

„A fost uimitor, detaliat, mi-a explicat toți pașii. Studioul său era curat și igienizat. Am fost atât de emoționată conducând până la salon, iar el a făcut procesul atât de uimitor”.

Amie a declarat că trebui să fii foarte aproape de vehicul pentru ca cipul să funcționeze. Brațul ei este încă umflat după intervenție, dar este foarte mândră de faptul că a reușit să facă asta.

Ea spune că dacă va decurge totul bine, acesta poate fi viitorul. Oamenii ar putea să conducă vehiculele doar cu o atingere de braț și nu va mai exista niciodată frica de a-ți pierde cheile sau de a fi furate.

Videoclipul ei a stârnit atât reacții plăcute dar și sceptice. Unii văd beneficiile pe care le aduce acest implant, însă unii sunt șocați și spun că: „de ce ai face așa ceva”.

Sursă: UNILAD

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro