Site-ul care îți arată orice colț ascuns al internetului. Cum poți găsi și descărca videoclipuri șterse de pe YouTube

Dacă un videoclip a fost șters de pe YouTube din duferite motivea, asta nu înseamnă că nu există nicio modalitate de a-l găsi și descărca. Pe internet există posibilitatea de a „resuscita” anumite materiale care păreau a fi pirdute. Un site te poate ajuta să găsești orice.

Cum poți vedea videoclipurile șterse de pe YouTube

Ți s-a întâmplat să cauți un videoclip pe YouTube, pe care ești sigur că l-ai mai văzut, și să îți apară mesajul „videoclipul nu este disponibil”? Ce s-a întâmplat? Nu intrați în panică, există câteva soluții pentru a găsi acel videoclip „șters”.

1. Caută după titlu

În primul rând, dacă vă amintiți titlul videoclipului, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să-l căutați după nume în motoarele de căutare (Google, Yahoo, Bing).

2. Căutarea după URL în Wayback Machine

Arhivele internetului, așa cum se numește acest site, funcționează ca o bază de date care pare a fi un simplu motor de căutare. Aici poți introduce URL-ul și astfel poți afla informații importante despre ceea ce cauți.

3. Site-ul care află orice

Un site care reunește toate variantele de mai sus, este Petey Vid. Acest site arată rezultatele a peste 60 de platforme diferite, pe lângă YouTube, precum rețelele de socializare, alte site-uri video, arhivele de internet și chiar de pe Wayback Machine, în sine.

Există o posibilitate ca niciuna dintre opțiunile de mai sus să nu funcționeze, lucru puțin probabil din moment ce Wayback Machine nu scapă nimic.

Citește și:

Instagram a făcut o mare modificare! Utilizatorii nu vor mai folosi acest buton

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri