Site-ul care îți arată orice colț ascuns al internetului. Cum poți găsi și descărca videoclipuri șterse de pe YouTube

Dacă un videoclip a fost șters de pe YouTube din duferite motivea, asta nu înseamnă că nu există nicio modalitate de a-l găsi și descărca. Pe internet există posibilitatea de a „resuscita” anumite materiale care păreau a fi pirdute. Un site te poate ajuta să găsești orice.

Cum poți vedea videoclipurile șterse de pe YouTube

Ți s-a întâmplat să cauți un videoclip pe YouTube, pe care ești sigur că l-ai mai văzut, și să îți apară mesajul „videoclipul nu este disponibil”? Ce s-a întâmplat? Nu intrați în panică, există câteva soluții pentru a găsi acel videoclip „șters”.

1. Caută după titlu

În primul rând, dacă vă amintiți titlul videoclipului, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să-l căutați după nume în motoarele de căutare (Google, Yahoo, Bing).

2. Căutarea după URL în Wayback Machine

Arhivele internetului, așa cum se numește acest site, funcționează ca o bază de date care pare a fi un simplu motor de căutare. Aici poți introduce URL-ul și astfel poți afla informații importante despre ceea ce cauți.

3. Site-ul care află orice

Un site care reunește toate variantele de mai sus, este Petey Vid. Acest site arată rezultatele a peste 60 de platforme diferite, pe lângă YouTube, precum rețelele de socializare, alte site-uri video, arhivele de internet și chiar de pe Wayback Machine, în sine.

Există o posibilitate ca niciuna dintre opțiunile de mai sus să nu funcționeze, lucru puțin probabil din moment ce Wayback Machine nu scapă nimic.

Citește și:

Instagram a făcut o mare modificare! Utilizatorii nu vor mai folosi acest buton

Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Salopeta purtată de artistă a atras toate privirile
Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Artista i-a uimit pe toți cei prezenți la...
Zodii norocoase în ziua de 29 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Se anunță o perioadă prosperă pentru trei zodii norocoase în ziua de 29 septembrie 2021....
Parteneri
Sos tzatziki. Sos grecesc din iaurt cu usturoi și castraveți
Dacă ești în căutarea unei rețete de sos cremos, răcoritor și aromat, întrerupe căutările și prepară celebra rețetă de sos tzatziki. Este o rețetă de sos grecesc din iaurt cu usturoi și castraveți, perfect pentru a fi consumat cu o multitudine de preparate.
Catine.ro
Ultimele știri