Sony anunta Cyber-shot HX50V – O camera foto compacta cu zoom optic de invidiat

Daca erati in cautarea unei camere compacte cu un zoom impresionat si o performanta pe masura, HX50V de la Sony ar putea fi solutia.

Pentru ca intotdeauna vor exista utilizatori care isi doresc doar anumite functii care se regasesc intr-un DSLR, Sony si nu numai, lanseaza de cativa ani care integreaza un zoom impresionant si controale manuale pentru cele mai importante functii.

Cel mai nou model al producatorului japonez poarte numele de HX50V. Pentru ca utilizatorii raspund foarte bine la marketingul bazat pe superlative absolute trebuie sa retineti ca acest model este ,,cel mai mic si mai usor aparat foto digital din lume cu zoom optic 30x”. Are doar 272 grame si, din multe puncte de vedere, pare sa fie fara compromis. Obiectivul integrat este unul echivalent cu 24 – 720 mm si este dotat cu tehnologia SteadyShot pentru imagini nemiscate, la orice distanta. Senzorul are 20,4 megapixeli si o dimensiune fizica de 1/2.3 inci, fiind de tip Exmor R CMOS. Ecranul LCD are 3 inci si o rezolutie de 921.000 pixeli. Pe partea de video filmeaza la rezolutie 1080p cu 60 de cadre pe secunda. Valoarea maxima ISO este egala cu 12800 iar acumulatorul promite sa reziste pentru aproximativ 400 de cadre. Pentru a deschide portile catre achizitii ulterioare, partea de sus a camerei integreaza o patina full-size pentru blit, un microfon mai puternic sau orice alte accesorii doriti sa achizitionati din portofoliul SONY.

Citeste AICI continuarea articolului!

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri