Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Telefoanele ZTE au fost scoase de pe piața din România. De ce au probleme chinezii

Telefoanele ZTE sunt unele mid-range, mai ales, dar din această lună nu mai sunt la vânzare în România.

Telefoanele ZTE sunt unele mid-range, mai ales, dar din această lună nu mai sunt la vânzare în România. Decizia a venit în instanță și compania nu a primit dreptul de a reporni vânzările. eMAG este unul dintre retailerii care au interdicție de la import și vânzare.

Vringo, o companie din New York, a reușit să interzică vânzarea de telefoane ZTE în magazinele din România. Această companie a intentat procese și împotriva Google, iar interdicția comercială obținută contra ZTE vine pe fondul tehnologiei 4G/LTE.

Tribunalul București a respins săptămâna trecută o cerere a ZTE România, pentru suspendarea unei decizii anterioare a instanței. „Decizia marchează cel mai recent eșec dintr-o serie de tentative eșuate ale ZTE România de a anula sau suspenda o interdicție decisă de instanță împotrivă sa. Vringo nu este de acord cu modul în care ZTE folosește licenț. Mulți dintre termenii licențierii sunt în afara normelor industriei“, a declarat David Cohen, director juridic al Vringo, potrivit MarketWatch citată de DailyBusiness.

Citeste AICI continuarea articolului!

Recomandari