Televiziunea 4K este mai aproape decat v-ati fi asteptat

Nu au trecut nici doua saptamani de cand spuneam ca televiziunea 4K va veni in 3-4 ani, si NHK a lansat un comunicat pentru a ma contrazice.

, televizunea nationala a tarii “soarelui rasare”, au anuntat ca la mijlocul anului viitor vor incepe transmisiunea de continut 4k. Astfel, intr-un an si 6 luni undeva pe glob va exista o televiziune care va transmite exclusiv continut video la rezolutie Ultra HD – 3840 x 2160. Guvernul japonez, care a fost implicat in decizie de la inceput, si-a propus initial ca abia in 2016 sa poata transmite astfel de continut. Pentru ca tehnologia se afla deja intr-un stadiu suficient de avansat, cei de la NHK au afirmat ca in timp ce UHD-ul este programat pentru iulie, anul viitor. Pe partea de transmisie, se vor folosi initial sateliti de comunicatii (CS), urmand ca la scurt timp sa se faca tranzitia catre digital terestru si BS (Broadcast Satelites).

Citeste AICI continuarea articolului!

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri