Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Film: Transformers 3

TIK-TOK, noul trend între vedete. A fost cea mai downloadată aplicație din Europa și Statele Unite ale Americii

Dacă vă vine greu să credeţi că poate fi ceva mai tare decât giganţii Google şi Facebook, fiţi atenţi! Cel puţin aşa pare când te uiţi cu atenţie la nebunia pe care o creează cel mai nou trend din online: TIK-TOK.

Platforma de socializare se bazează pe scurte videoclipuri, create special pentru aceasta, cu tot felul de sunete amuzante. Anul trecut, a fost cea mai downloadată aplicaţie din Europa şi din Statele Unite şi a fost considerată cel mai valoros start-up lansate până acum.

Extrem de activă, şi primitoare. Aşa este comunitatea adunată pe platforma de socializare care face furori în rândul tinerilor. Practic, ca să devii popular, primul pas este să filmezi un videoclip.

Creativitatea este de departe cea mai importantă. Ea poate transforma un videoclip obişnuit într-o postare de succes, care strânge mii de aprecieri şi comentarii. Dar este o platformă potrivită persoanelor care doresc să se exprime în mediul online, prin intermediul videoclipurilor. Poveşti scurte, reinterpretări şi dans sunt doar câteva dintre ideile care pot fi puse in practică