Căutare Live

Top 10 laptopuri Lenovo 2021 (P)

Ești în căutarea unui laptop pentru muncă sau pentru școală? Laptopurile Lenovo pot fi o investiție extrem de bună dacă e să analizăm caracteristicile tehnice în raport cu prețul acestora.

Lenovo este unul dintre cele mai populare branduri pe piața tehnologică, în special în ceea ce privește laptopurile

Ești în căutarea unui laptop pentru muncă sau pentru școală? Laptopurile Lenovo pot fi o investiție extrem de bună dacă e să analizăm caracteristicile tehnice în raport cu prețul acestora.

Lenovo este unul dintre cele mai populare branduri pe piața tehnologică, în special în ceea ce privește laptopurile. Iar în materie de dispozitive inteligente, prin intermediul unui laptop performant vei putea cu ușurință să-ți duci la bun sfârșit toate sarcinile, indiferent că au drept scop îndeplinirea unor sarcini de lucru sau relaxarea din timpul liber. Ecranul semnificativ mai mare, spre deosebire de o tabletă sau un telefon, îți oferă un unghi mai mare de vizbilitate, transformând toate prioritățile și dorințele într-o activitate mult mai plăcută pentru ochii tăi.

Și totuși - de ce Lenovo? Îți vom răspunde la această întrebare în cele ce urmează.

De ce să ții cont când atunci când achiziționezi un laptop

Atunci când ești în căutarea unui nou dispozitiv tehnologic știm deja că ți-l dorești pe cel mai bun. Dar cel mai bun nu înseamna cel mai scump dispozitiv existent pe piață.

Iar la un laptop, designul sau culoarea este un aspect la fel de irelevant, la fel cum e de multe ori și prețul.

Laptopul ideal trebuie să aibe o capacitate adecvată de stocare și tipul de memorie care să-ți asigure o funcționare optimă în funcție de destinația acestuia.

De asemenea, poate fi un atuu faptul că laptop-ul vine însoțit cu CD drive (majoritatea nu mai dețin această funcție, chiar dacă sunt comercializate alături de un CD cu drive-urile necesare), o cameră mai bună etc. Modul în care este realizat ecranul și funcțiile sale sunt alte aspecte importante, mai ales dacă urmează să petreci foarte mult timp în fața acestuia, dacă utilizezi laptopul pentru editare sau gaming.

Porturile, numarul si tipul acestora, precum și viteza de reacție sunt alte aspecte importante pentru clipele în care-ți dorești să finalizezi cu ușurință un transfer, dar și faptul dacă laptopul vine sau nu însoțit de un sistem de operare și care este acesta.

Așadar, dincolo de preț, există mult mai multe aspecte de care să ții cont. Iar dacă nu ești foarte priceput în acest sens, poți apela la un prieten sau la o simplă căutare în mediul online din care să afli ce face fiecare caracteristică în parte și să stabilești care sunt aspectele de care ai nevoie pentru a alege cel mai bun laptop raportându-te la calitate și la preț.

De ce să achiziționezi un laptop Lenovo

Brandul Lenovo este un brand chinezesc care a luat naștere în anul 2004, însă compania are un trecut mult mai renumit fiind fondată înainte de 2000, devenind de-a lungul timpului unul dintre cei mai mari producători de laptopuri sub același nume.

La nivel global, producătorul este prezent în peste 60 țări, iar numărul clienților în locuințele cărora ajunge anual cel puțin un device Lenovo atinge triplul acestui număr. Este un brand axat pe dezvoltare și pe îndeplinirea celor mai ample nevoi tehnologice, acesta transformându-se cu ușurință într-un producător cu tradiție.

Așadar, aceste laptopuri Lenovo nu sunt doar populare, apreciate la nivel global, dar în același timp vin la pachet cu un design modern, mecanism fiabil și durabil, cât și cu caracteristici tehnice adaptate nevoilor din categoria obișnuită de uz (oameni obișnuiți, tineri, deschiși în permanență la opțiuni și performanțe noi), cât și clasei de business care folosesc aceste laptopuri în scop de lucru. În plus, prețul este unul corect adaptat în raport cu cerințele pe care aceștia le oferă.

Dacă și tu ești în căutarea unui laptop de calitate și brandul Lenovo este unul dintre cele care ți-a atras atenția, iată și câteva sugestii din cele mai căutate laptopuri Lenovo la început de 2021, laptopuri pe care le poți adăuga la lista ta de dorințe sau să le achiziționezi chiar acum.

Top 10 laptopuri Lenovo 2021

La o mică căutare în online sau cu prima vizită într-un showroom specializat vei zări cu ușurință numeroase modele de laptopuri Lenovo. Deși diversitatea îți oferă un beneficiu major, alegerea laptopului ideal poate deveni mai mult ca niciodată o adevărată provocare. Așa că îți venim în ajutor cu câteva sugestii care ți s-ar putea potrivi.

  • Laptop Lenovo Ideapad 3 (Procesor AMD Athlon™ Silver 3050U (4M Cache, up to 3.20 GHz), 15.6" HD, 4GB, 256GB SSD, AMD Radeon Graphics, Gri)

Dacă ești în căutarea unui laptop accesibil, Lenovo Ideapad 3 ar putea fi una dintre cele mai bune opțiuni. Este ideal pentru tineri adolescenți și studenți, cât și pentru persoanele care vor un laptop pentru sarcinile de birou de bază.

Laptopul deține integrată o memorie de tip SSD cu 256 GB și 4GB RAM DDR4 care asigură o rulare stabilă și un răspuns rapid la comenzi, dar îți poate atrage atenția și sitemul dual de difuzoare, ideal pentru momentele tale de relaxare sau în timpul conferințelor.

Are și un ecran impunător de 15.6” care te ajută cu ușurință să distingi chiar și cele mai mărunte detalii atunci când lucrezi sau vizionezi un material text/video.

  • Laptop Lenovo IdeaPad 1 (Procesor Intel® Pentium® Silver N5030 (4M Cache, up to 3.10 GHz), Gemini Lake Refresh, 14" HD, 4GB, 128GB SSD, Intel® UHD Graphics 605, Gri)

O altă opțiune pe care o poți avea pentru un buget la fel de accesibil, din categoria middle-range e și varianta IdeaPad 1. Acest laptop vine cu renumitul procesor Intel Core dotat cu 4GB RAM tot DDR4 și doar jumătate din capacitatea de stocare a memoriei flash SSD.

Însă, se poate diferenția cu ușurință prin designul mult mai compact și prin ecranul prevăzut cu tehnologia rezistentă la zgârieturi și șocuri anti-glare, care-l transformă într-un laptop mult mai fiabil pentru călătorii și mai durabil.

Deține o rezoluție de 1366x768 care-ți permite să surprinzi absolut toate detaliile în timpul rulării, cu o intensitate a nuanțelor destul de remarcabilă.

  • Laptop Lenovo Ideapad 3 15IIL05 (Procesor Intel® Core™ i3-1005G1 (4M Cache, up to 3.40 GHz), 15.6" HD, 8GB, 1TB HDD, Intel® UHD Graphics, Win10 Home, Gri)

Dacă laptopurile cu un ecran generos rămân în continuare în topul preferințelor tale, fără a omite impactul aspectelor tehnice, nici IdeaPad 3 în versiunea 15IIL05 n-ar trebui să fie trecut cu vederea.

Acest laptop impresionează prin memoria impresionantă de stocare de 1 TB, memorie de tip HDD de această dată, care-ți oferă o viteză mai bună de răspuns la comenzi prin intermediul celor 8GB memorie RAM.

Modelul nou pe piață include o cameră web HD, difuzoare stereo care asigură o acuratețe impepcabilă a sunetului, fiind per ansamblu o investiție foarte bună pentru munca de acasă sau la birou și nu numai.

  • Laptop Lenovo Ideapad 3 (Procesor Intel® Core™ i3-1005G1 (4M Cache, up to 3.40 GHz), 15.6" FHD, 8GB, 256GB SSD, Intel® UHD Graphics, Win10 Home, Gri) + adaptor de priza

Nu vrei să te complici cu achiziția și/sau instalarea sistemului de operare, așa cum se întâmplă deseori în cazul achiziției unor variante accesibile de laptop? Poți alege în acest caz modelul de ultimă generație Ideapad 3 care vine cu Windows 10 integrat, versiunea pentru uz personal, acasă. Asta nu înseamnă că acest laptop nu este o investiție excelentă pentru a fi utilizat și la birou sau în scopuri profesionale.

Laptopul se evidențiază printr-o memorie generoasă de stocare, dar și RAM, precum și prin ecranul generos, greutatea redusă de aproximativ 2 kg, rezoluția de 1920x1080 etc.

Un plus poate fi și faptul că acest laptop este însoțit de un adaptor de priză astfel încât să-ți facă alimentarea mai simplă.

  • Laptop Lenovo V15 (Procesor AMD Ryzen 5 3500U (4M Cache, up to 3.70 GHz), 15.6" FHD, 8GB, 256GB SSD, AMD Radeon™ Graphics, Gri)

Ți-ai dori un laptop adaptat atât sarcinilor tehnice și profesionale de lucru sau pentru a da frâu liber pasiunii tale de gamer? Versiunea V15 echipată cu procesor Ryzen este cu siguranță modelul ideal conceput pentru tine.

Deși acest laptop nu este însoțit de un sistem de operare, caracteristicile tehnice îți arată de ce trebuie să-l iei în considerare drept o potențială investiție.

Acest laptop este cu precădere adecvat mediului business fiind echipat nu doar cu o memorie de stocare cel puțin decentă, un procesor AMD cu 8 GB de RAM, dar și cu un ecran generos prevăzut cu o cameră web la parte superioară. Această versiune vine și cu Bluetooth integrat pentru transferul facil al fișierelor, siste dual de speakere, precum și clasica baterie Lithium-Lion care-ți oferă ore în șir de operare fără încărcare.

  • Laptop Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 (Procesor Intel® Core™ i5-1135G7 (8M Cache, up to 4.20 GHz), Tiger Lake, 15.6" FHD, 8GB, 256GB SSD, Intel® Iris Xe, FPR, Negru)

Cu o greutate aproximativă de doar 1.8 kg, Lenovo ThinkPad E15 este pregătit să te ajute să-ți duci sarcinile de lucru la bun sfârșit.

Laptopul este prevăzut cu procesor Intel ce rulează prin intermediul a 4 nuclee și 8 GB RAM , care-ți asigură un răspuns record la fiecare comandă procesată în timp util.

Ecranul de 15.6” însoțit de tehnologia IPS Anti-Glare nu doar că-ți oferă un grad mai bun de vizualizare din orice unghi, dar și o protecție mult mai ridicată față de toate modelele prezentate de până acum. Bineînțeles, asta nu înseamnă că nu trebuie să-l operezi cu atenție astfel încât să beneficiezi pe deplin de avantajele pe care ți le oferă.

Este echipat u 6 porturi de transfer sau pentru accesorii periferice care te vor ajuta să-l operezi exact după cum îți place.

  • Laptop Gaming Lenovo IdeaPad 3 (Procesor AMD Ryzen 5 4600H (8M Cache, up to 4.00 GHz) 15.6" FHD, 8GB, 256GB SSD, nVidia GeForce GTX 1650 Ti @4GB, Albastru)

Dacă ești un împătimit de gaming și nu vrei să cheltuiești o avere într-un laptop, această versiune este fix ceea ce ai nevoie.

Laptopul nu mai are nevoie de foarte multe introduceri - ecran generos, ce surprinde numeroase detalii și cadre în culori vii, din diferite unghiuri de vizualizare, procesor dedicat cu 6 nuclee și o viteză turbo de aproximativ 4000 MHz, 2 sloturi de memorie cu interfață SSD etc.

  • Laptop Lenovo ThinkPad L14 (Procesor Intel® Core™ i7-10510U (8M Cache, up to 4.90 GHz), 14" FHD, 16GB, 512GB SSD, Intel® UHD Graphics, Win10 Pro, Negru)

ThinkPad L14 este mai puternic și mai impunător, fiind un laptop echipat astfel încât să produci bani în timp real, prin business-ul tău.

Deține integrat sistemul de operare Win10Pro și este un laptop de ultimă generație cu 16 GB RAM și impresionanta memorie flash de 512 GB care rulează impecabil prin intermediul durabilului SSD.

Deține integrat atât microfon, cât și cameră web, bluetooth, numeroase porturi pentru conexiuni la accesorii periferice astfel încât să-ți desfășori conferințele cu ușurință.

  • Laptop Lenovo ThinkPad T14 (Procesor Intel® Core™ i7-10510U (8M Cache, up to 4.90 GHz), Comet Lake, 14" UHD, 16GB, 512GB SSD, Intel® UHD Graphics, Win10 Pro, Negru)

Bugetelor generoase și care au nevoie de un laptop pe măsură, le recomandăm versiunile premium disponibile de la Lenovo, printre care și Lenovo ThinkPad T14.

Este un laptop portabil cu un ecran de dimensiuni relativ compacte, dar cu super performanțe la capitolul viteză de procesare a informației, cât și la memoria internă.

  • Laptop Gaming Lenovo Legion Y740S-15IMH (Procesor Intel® Core™ i9-10980HK (16M Cache, up to 5.30 GHz), Comet Lake, 15.6" UHD, 32GB, 2 x 1TB SSD, Intel® UHD Graphics, Win10 Pro, Gri)

Și nu în cele din urmă, o altă opțiune pentru pasionații de gaming este și Lenovo Legion Y740S-15IMH. Specificațiile tehnice descriu întreg potențialul acestui laptop fiabil și compact, cu o greutate redusă de doar 1.7 kg.

Laptopul deține integrată nu una, ci doua memorii tip SSD ce cuprind 1 terrabit fiecare, memorie ram de 32GB, rezoluție impresionantă de 3840 x 2160 și un procesor DDR4 cu 8 nuclee care-ți vor amplifica plăcerea de a te relaxa în timpul liber și nu numai.

În concluzie, la Lenovo vei găsi sugestii de laptopuri câte dorești, de la laptop-uri pentru uz personal, până la laptopuri dedicate activității profesionale sau pasiunilor care necesită variate resurse tehnologice. Gama de preț este de altfel extrem de variată, iar fiecare laptop vine cu un design elegant și cu o serie de dimensiuni fiabile, practice și ideale chiar și atunci când călăto

Parteneri
Trucuri pentru a consuma mai multe fructe și legume. Cum poți să-ți diversifici dieta
Catine.ro
Ultimele știri
x