Antena Căutare

Top 7 tablete iPad Pro care-si merita banii

Dispozitivele Apple se fac remarcate nu doar la capitolul smartphone-uri, ci și în ceea ce privește laptopurile sau tabletele.

Top 7 tablete iPad Pro care-si merita banii

antena 1

În ultimii doi ani, tabletele au început cu precădere să capete tot mai mult recunoștința oamenilor din prisma unui design mai fiabil, cu o portabilitate mai ridicată. De altfel, tabletele pot fi utilizate cu ușurință în detrimentul unui laptop datorită performanțelor absolute care reușesc cu ușurință să se ridice la standardele utilizatorilor. Iar seria de tablete iPad Pro nu pare să facă excepție.

În mod cert, aceste tablete ți-au atras și ție atenția cel puțin o dată când ți-ai dorit un nou dispozitiv, mai ales că ele fac parte din puținele modele care se mai regăsesc pe piață, cu performanțe de top. Și, cu siguranță te-ai întrebat dacă merită sau nu să investești într-o astfel de tabletă. Acesta este și subiectul principal al materialului de astăzi unde, îți vom prezenta punctele forte cu care vine însoțită o astfel de tabletă.

De ce să optezi pentru o tabletă iPad

Dacă ești deja familiarizat cu softurile Apple, cu siguranță știi deja că nu există dispozitive mai imbatabile la capitolul securitate. De altfel, modul de operare îți poate fi destul de cunoscut și la fel de facil ca pe orice alt dispozitiv produs de Apple.

Tabletele iPad Pro vin cu o rezoluție remarcabilă a ecranului care-ți oferă posibilitatea de a te bucura de vizualuri cât mai inedite, în culori vibrante, reproducând cu ușurință realitatea. În același timp, dimensiunile generoase și marginile subțiri transformă fiecare moment al operării într-o adevărată plăcere, fie că vorbim de sesiuni de business, fie de utilizarea în scop personal.

De asemenea, camerele foto-video sunt mult mai bine optimizate spre deosebire de cele ale unor tablete cu mult mai accesibile sau care funcționează cu alte sisteme de operare, astfel încât ele se pot transforma într-un mediu de comunicare excelent. Totodată, prin intermediul unui iPad Pro aveți posibilitatea de a surprinde o serie de capturi cel puțin decente, astfel încât să vă imortalizați o serie de momente cheie sau să participați la conferințe video.

Capacitatea bateriei depășește cu mult așteptările spre deosebire de o tabletă oarecare, unde putem vorbi chiar și de o autonomie triplă. Astfel, utilizarea unui iPad Pro poate fi de durată, evitând neplăcerea de a o reîncărca la perioade mult prea reduse de timp.

iOS vs. Android

Una dintre cele mai omniprezente întrebări ale utilizatorilor este cu și fără poate, privind sistemul de operare.

Fiecare sistem are atât beneficiile, cât și avantajele lui. Dacă ești deja utilizator de Apple, în mod cert nu te va deranja să lucrezi cu platforma iOS cu care vin tabletele iPad Pro și nu numai.

Dacă îți dorești însă să faci trecerea de la Android către iOS, doar la început vei avea nevoie de mai multă acomodare.

Toți utilizatorii de Apple afirmă că funcționarea unui astfel de sistem de operare este mult mai facilă, fără întreruperi sau dificultăți de rulare, blocaje etc.

Bineînțeles, anumite activități îți vor fi limitate în funcție de aplicațiile și serviciile pe care ți le pune la dispoziție creatorul tabletelor, dar asta nu înseamnă că nu vei putea derula cu succes toate activitățile pe care ți le dorești.

Cât costă o tabletă iPad?

La fel ca și în cazul altor device-uri de actualitate, nu putem enunța un preț generic. Însă, îți putem spune că pentru viitoarea ta tabletă iPad trebuie să fii pregătit să aloci un buget de cel puțin 1.800 lei cu aproximație, și până la peste 8000 lei.

Bineînțeles, cu cât tableta este mai scumpă, cu atât vor fi mai ample și performanțele de care te vei putea bucura. De asemenea, cu cât modelul ales va fi mai recent lansat, de asemenea, cu atât va trebui să investești mai mult în noua ta achiziție. Totuși, o astfel de tabletă se poate dovedi a fi o adevărată investiție de viitor. Așa că prețul nu ar trebui să te descurajeze, chiar dacă nu ai bugetul extrem de ridicat. Te poți bucura și de o tabletă iPad accesibilă, care să-ți ofere posibilitatea de a-ți desfășura activitățile zilnice fără probleme.

De ce să investești într-o tabletă de ultimă generație?

Nu mai e niciun secret că aceste tablete de la Apple se încadrează pe deplin în standardele a tot ceea ce înseamnă tehnologie de ultimă generație.

Iar dacă ești fan al tehnologiei de actualitate, acesta e un motiv suficient de bun ca să-ți dorești să faci o investiție într-un iPad. De altfel, dacă lucrezi în mediul de business și/sau îți dorești o tabletă care să facă față tuturor cerințelor și nevoilor de actualitate, acesta este un alt motiv pentru care s-o alegi.

Iar dacă bugetul nu reprezintă o problemă pentru tine și îți dorești un device de care să te poți bucura ani la rând, fără excepții, investiția într-un iPad Pro va fi o alegere corespunzătoare.

Top 7 tablete iPad Pro care isi merita banii

Varietatea de iPad-uri este foarte largă. Așa că alegerea unui model poate fi o adevărată provocare dacă scopul tău e să dispui de performanțele de care ai nevoie. De fapt, asta definește cea mai bună tabletă, un device pe care să-l utilizezi în toate circumstanțele prin care ți-l poți imagina sau preconiza că vei avea nevoie de acesta.

Ca să-ți facem alegerea floare la ureche, ți-am pregătit 7 sugestii cu configurații demne să le analizezi în detaliu. Hai să le trecem în revistă!

  • Tableta Apple iPad Pro 12.9" Cellular (2020), Procesor Octa-Core, IPS LCD Capacitive touchscreen 12.9", 512GB Flash, 6GB, Camera Tripla 12+10+TOF 3D LiDAR, Wi-Fi, 4G, Bluetooth, iOS (Argintiu)

Acest model este una dintre cele mai performante opțiuni din gama iPad Pro, impresionând prin cele trei camere principale și respectiv, prin display-ul de 12.9” prevăzut cu sticlă rezistentă la zgârieturi și rezoluție de 2048x2732 pixeli.

Astfel, prin intermediul modelului cu 8 nuclee și 6 GB RAM , respectiv cu memoria internă de 512 GB, această tabletă poate fi alegerea excelentă pentru oricine, răspunsul la comenzi realizându-se extrem de facil.

Este o tabletă slim pe care o poți folosi cu cea mai mare plăcere atât pentru momentele tale de relaxare, cât și în scop de business.

  • Tableta Apple iPad Pro 11" (2020), Procesor Octa-Core, IPS LCD Capacitive touchscreen 11", 1TB Flash, 6GB, Camera Tripla 12+10+TOF 3D LiDAR, Wi-Fi, Bluetooth, iOS (Argintiu)

Un model extrem de atractiv, lansat pe durata anului trecut este modelul cu display-ul de 11” care ne surprinde nu doar cu un design elegant și o greutate de aproximativ 500 grame, ci și din prisma proprietăților tehnice care nu sunt mai prejos față de caracteristicile modelului prezentat anterior.

Fie că-ți dorești această tabletă ca să-ți poți edita fotografiile profesionale sau cele pe care le realizezi ca simplu amator, fie că tableta te va însoți pe parcursul conferințelor sau în momentele de relaxare, această tabletă îți poate redefini întru totul simpla utilizare a unui astfel de device.

Tableta vine cu o rezoluție mare ce oferă o profunzime absolută și o claritate impecabilă la detalii, în timp ce procesorul Apple Bionic alături de cei 6GB RAM și 1000 MB de stocare îți oferă șansa te a te bucura de fiecare moment care contează.

  • Tableta Apple iPad Pro Cellular (2018), Procesor Octa-Core, Retina 11", 1TB Flash, 6GB, 12 MP, Wi-Fi, 4G, Bluetooth, iOS (Argintiu)

Deși este un model mai vechi, iPad Pro Cellular dispune totuși de tot potențialul pe care-l poți solicita¸de la o tabletă. Datorită vastelor proprietăți tehnice o poți folosi ca atare sau s-o asociezi cu o tastatură și un mouse pentru a o transforma într-un “laptop” veritabil.

Nu putem trece cu vederea faptul că deține 1TB de stocare alături de un procesor Octa-Core cu 6 GB RAM. De asemenea, tableta este compatibilă cu o cartelă nano-sim având și funcția de a reuni la un loc toate operațiunile digitalizate, inclusiv interacțiunile cu cei dragi. Dispune și de compatibilitate atât cu rețelele 2G, cât și cu cele 3G sau 4G.

Sistemul vine echipat cu versiune iOS 12 care te va ajuta să te bucuri de clipele tale de relaxare și nu numai, ca un adevărat profesionist.

  • Tableta Apple iPad Pro, Procesor Hexa-Core 2.3GHz, Retina 10.5", 512GB Flash, 12 MP, Wi-Fi, 4G, iOS (Auriu)

Performanțe extrem de bune te așteaptă să le descoperi și în modelul curent care, se prezintă drept o tabletă modernă și cu aceleași performanțe de ultimă generație, cu care ești familiarizat.

Versiunea cu procesor în baza a 6 nuclee dispune de un ecran compact, dar care nu e de trecut cu vederea dat fiind că poate fi asociat cu ecranul unui mini-laptop.

Tableta curentă este perfectă pentru uz office, dar și personal, acasă sau în călătorii. Prin intermediul ei poți dispune de o memorie generoasă de stocare de 512 GB cu ajutorul căreia să-ți descarci și să folosești toate aplicațiile favorite, oferindu-ți în același timp posibilitatea de a gestiona o serie de instrumente mai organizat ca niciodată.

Marginile rotunjite și exteriorul îmbrăcat în aluminiu îți oferă mai multă stabilitate atunci când o ții în mână, pentru a preveni incidentele neplăcute.

  • Tableta Apple iPad Pro 12.9" (2020), Procesor Octa-Core, IPS LCD Capacitive touchscreen 12.9", 256GB Flash, 6GB ram, Camera Tripla 12+10+TOF 3D LiDAR, Wi-Fi, Bluetooth, iOS (Gri), A12Z Bionic

O altă versiune disponibilă la un preț avantajos, cu proprietăți aparente din clasa medie (dar cu mult peste alte opțiuni) și care poate fi o alegere ideală pentru tine dacă-ți dorești un ecran generos, este și modelul actual iPad Pro, tot din generația 2020.

Această tabletă deține după cum aminteam, un ecran de 12.9 inch care îți oferă o claritate maximă prin intermediul rezoluției de 2048x2732 inch și a ecranului LCD IPS.

Tableta dispune de o memorie destul de generoasă atât la capitolul memorie flash, cât și în ceea ce privește memoria RAM de 6 GB acționată prin intermediul procesorului Octa-Core Apple A12Z Bionic.

Un minus al acestei tablete este faptul că poate fi utilizată în scop de sine stătător, nu și cu funcția de telefon. Însă, pentru o persoană care-și alege device-urile atribuindu-le funcții de sine stătătoare, această tabletă poate fi o soluție excelentă.

  • Tableta Apple iPad Pro 12.9" Cellular (2020), Procesor Octa-Core, IPS LCD Capacitive touchscreen 12.9", 512GB Flash, 6 GB ram, Camera Tripla 12+10+TOF 3D LiDAR, Wi-Fi, 4G, Bluetooth, iOS (Argintiu)

Cu siguranță modelul lansat în anul 2020 ți-a ieșit cel puțin o dată în cale atunci când ai început să cauți tableta perfectă pentru tine. Nici nu e de mirare!

Modelul se prezintă elegant, cu margini rotunjite și un ecran ce ocupă aproximativ 90% din suprafața ecranului, fiind o tabletă care-ți pune în mod practic, lumea la picioare.

Tablete vine cu un preț corect raportat la aspectele sale tehnice care pun pe prim plan memoria generoasă de 512 GB memorie flash, fără a omite procesorul cu 8 nuclee tot din sfera iOS Bionic.

De asemenea, impresionează și prin greutatea redusă, cât și printr-o baterie impunătoare de 9720 mAh care-ți permite să te bucuri ore în șir de conversații sau sesiuni de relaxare.

  • Tableta Apple iPad Pro 11" Cellular (2020), Procesor Octa-Core, IPS LCD Capacitive touchscreen 11", 512GB Flash, 6GB ram, Camera Tripla 12+10+TOF 3D LiDAR, Wi-Fi, 4G, Bluetooth, iOS (Argintiu)

Și nu în cele din urmă, găsim foarte atractivă și tableta iPad Cellular în varianta de 11”, care oferă aceleași performanțe formidabile cu care ne-a învățat producătorul Apple, dar care prezintă un design și mai fiabil pentru cei care îți doresc o tabletă echilibrată din toate punctele de vedere.

Modelul dispune de compatibilitate cu Nano-SIM și eSIM, cu rețea 2G și 3G, respectiv LTE în sistem 4G.

De asemenea, tableta este dotată cu un ecran rezistent la uzură și la șocuri. Nu-in lipsește nici sistemul principal triplu de camere, cât și o cameră frontala de 7 MP.

În concluzie, dacă și tu ești unul dintre fanii Apple aflați în căutarea unei tablete de top care să impresioneze nu doar estetic, ci și din punct de vedere al modului de funcționare, gama vastă de tablete din seria iPad Pro vor corespunde întru totul nevoilor și cerințelor tale. Grăbește-te să-ți alegi preferata pentru că stocurile sunt limitate!

La evoMAG gasesti acum preturi speciale si la aspiratoare verticale, telefon mobil, uscatoare de par, roboti de bucatarie.

Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Parteneri
Motivul pentru care credem în horoscop. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x