Live acumFilm: Triplu X - Intoarcerea lui Xander Cage
Prime Time 20:30Raman cu tine

Top modele de imprimante pentru școlarul tău

E timpul să ne întoarcem la școală și, în funcție de vârstă, clasă și specializare, la scris referate, biografii și eseuri. În principiu, după școala primară, orice elev intră în epoca redactării, o epocă ce durează până când iese de pe băncile facultății. În tot acest timp, e foarte util să se poată baza pe o imprimantă care-l va scuti de drumuri pe la xerox-uri, prieteni sau alte surse de tipărit. 

E timpul să ne întoarcem la școală și, în funcție de vârstă, clasă și specializare, la scris referate, biografii și eseuri. În principiu, după școala primară, orice elev intră în epoca redactării, o epocă ce durează până când iese de pe băncile facultății. În tot acest timp, e foarte util să se poată baza pe o imprimantă care-l va scuti de drumuri pe la xerox-uri, prieteni sau alte surse de tipărit.

Ca să-i poată fi de folos până la adânci ani de studenție, e important să nu te arunci la primul model care-ți sare în cale. Ca în orice alt caz, un preț mai mare vine cu o calitate mai bună. Dar dacă o cumperi în rate de la Flanco, mergi la sigur. Iată și câteva modele care promit să-și facă bine datoria în această categorie.

HP Deskjet 2130

Începem cu un model care excelează prin preț. Este printre cele mai ieftine modele de pe piață. Dar fiecare bănuț este bine investit. Pentru că lipsa de pretenții și tehnologii sofisticate face această imprimantă destul de trainică. N-are Wi-Fi, n-are display, n-are funcție auto-duplex. Adică, n-are ce să se strice. Bineînțeles, ca la toate imprimantele incredibil de ieftine, adevărata cheltuială vine când schimbi cartușele.

Epson L382, CISS

La o categorie de preț ceva mai mare, dar și cu mai multe pretenții, vei găsi modelele cu CISS de la Epson. CISS vine de la Continuous Ink Supply System, care înseamnă că alimentează imprimanta permanent din niște rezervoare mari de cerneală. Fără cartușe care se schimbă o dată la 100 de pagini sau care nu sunt „văzute” de imprimantă. Dimpotrivă, rezervoarele CISS se încarcă foarte rar. În cazul lui L382, acestea vin cu suficientă cerneală pentru aproape 13.000 de pagini alb-negru.

Canon PIXMA G4411

La nivelul următor de preț, întâlnim un nume de tradiție în domeniu. Canon ne-a obișnuit de-a lungul timpului cu ștachete mai înalte, dar și mai joase în privința calității. Însă Pixma G4411 bifează tot ce trebuie. Este multifuncțională, imprimă cu aceeași tehnologie CISS, are viteză mare de printare și îți permite să mai reduci din căblăraie. Pentru că vine cu interfață Wi-Fi și wireless, pe lângă conexiunea USB.

Brother DCP-T710W

Deși promovat drept imprimantă de birou, acest model de la Brother este suficient de mic și suficient de bine echipat ca să treacă cu brio prin școală. Și nici prețul nu e foarte mare, mai ales dacă-l prinzi la oferta Flanco. În plus, cu interfața Wi-FI, poți să printezi chiar și de pe mobil sau tabletă. Și mai are și 2 ani garanție.

Indiferent de model și preț, probabil că imprimanta nu e singurul produs pe care-l ai pe listă pentru noul an școlar. Din fericire, există un aliat în cumpărăturile de toamnă. Prin CardAvantaj, poți să împarți în rate fără dobândă* orice cheltuială mare. Ca să-ți rămână bani în buget și de rechizite, haine sau ghiozdane.

*Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro