Căutare Live

Trotineta electrică, energie din mers

Oficial primăvara e aici. Căldură – bifat, ghiocei – bifat, afară doar în hanorac – bifat. Acum e timpul să vorbim despre cum urmează să te deplasezi prin oraș.

Ai mai mers până acum cu o trotinetă electrică? Dacă nu, poți experimenta închiriind una din zecile

Metroul te privează de peisaje, autobuzele pot deveni uneori aglomerate și să mergi cu mașina înseamnă mai mult să stai la semafor. Poate o trotinetă electrică îți va rezolva problema deplasărilor, mai ales pe distanțe relativ scurte. Din fericire, în general, ele nu sunt extraordinar de scumpe și le poți cumpăra liniștit în rate la Altex. Hai să ne gândim, de ce ar merita?

Poate că și tu ai amânat destul de mult să faci mișcare iarna asta. Că a fost frig, că ziua era mai scurtă și te simțeai obosit. Deși nu pare, o trotinetă electrică îți solicită mușchii mai mult decât crezi. Mâinile și picioarele sunt active pe tot parcursul călătoriei, abdomenul ajutându-te de asemenea să îți menții postura. În felul acesta te menții sănătos, având grijă și de mediu, întrucât motorizarea nu folosește benzină sau motorină.

Trotineta electrică, energie din mers

Ai mai mers până acum cu o trotinetă electrică? Dacă nu, poți experimenta închiriind una din zecile, poate sutele de scutere ce se pot accesa folosind aplicațiile corespunzătoare. Dacă deja ai mai încercat și ai devenit pasionat, pe termen lung este mai rentabil să cumperi decât să plătești mereu pentru fiecare tură.

E ușor de învățat și de utilizat. Știm cât de greu a fost procesul de învățare al mersului pe bicicletă. Roți ajutătoare, bușituri, nervi. Ei bine, timpul de acomodare cu o trotinetă electrică este mult mai scurt, testezi puțin apele, mergi încet de tot la început, te acomodezi cu frânele și ești gata de plecare. În plus, este foarte ușoară și multe modele se pot plia pentru ca tu să le transporți confortabil.

Câștigi mai mult timp. Unele trotinete au o autonomie de până la 65 de kilometri, adică suficientă baterie pentru drumurile zilnice spre muncă și înapoi acasă. Și să nu uităm, este foarte distractiv. Rutele tale nu vor mai fi banale și plictisitoare, drumul spre birou va deveni interesant și, pentru că trebuie să fii foarte atent, atunci când o să ajungi la muncă o să fii plin de energie. Nu mai stai înghesuit, cu ochii în telefon în timp ce vreun mijloc de transport în comun te lasă la o stație care poate e chiar departe de blocul tău. Te duci și te aduci singur pe trotinetă.

Dacă ești gata să pornești la drum, vezi care sunt trotinetele care-ți plac cel mai mult și, cu un card bun precum CardAvantaj, bucură-te de primăvară, în mișcare.

WhatsApp-ul tău este în pericol! Cum poate o persoană rău intenționată să îți blocheze accesul la cont și să îl preia...
Parteneri
Alimente care nu expiră niciodată. Pot fi consumate și după 10 ani
Catine.ro
Ultimele știri
x