Antena Căutare

VIDEO. Așa mașină nu ai mai văzut! Se conduce singură și e creată de Volkswagen

Sedric este mașina total autonomă a celor de la Volkswagen, ceea ce înseamnă că nu are volan sau pedale și care poate fi activată prin apăsarea unui buton

Volkswagen propune un nou concept inovator prin care mașinile autonome ale viitorului capătă noi valențe și, de data aceasta, chiar și o imagine.

Sedric este mașina total autonomă a celor de la Volkswagen, ceea ce înseamnă că nu are volan sau pedale și care poate fi activată prin apăsarea unui buton. Producătorii susțin că Sedric este primul vehicul care a fost creat de la bun început pornind de la ideea de autonomie, conform The Verge. Totodată este important să specificăm că mașinăria este doar un concept, adică nu există altundeva decât în imaginația proiectanților și inginerilor de la VW.

Sedric nu face decât să ateste angajamentul companiei față de conceperea unor vehicule total autonome pe viitor. Volkswagen menționează într-o discuție de presă de concepte precum „mobilitate individuală”, „sustenabilitate”, „platformă de idei”, lucru care ne arată planurile mărețe pe care aceștia și le propun.

Toyota Avensis pune siguranța pe primul loc! Cel mai avansat sistem de siguranță, design exterior dinamic, interior sofisticat, avantaj client 4.000 euro. Convinge-te singur!

Deși aspectul mașinii pare a fi destul de supărat, compania susține că Sedric va servi ca un „prieten și companion” al familiei. Asta pare a fi trendul răspândit între producătorii de automobile, acela de a transforma un vehicul pentru familie în ceva asemănător unui animal de companie.

La începutul acestui an, Toyota a venit cu o propunere asemănătoare. Vehiculul Concept-i avea la bază un sistem de inteligență artificială, denumit ”Yui”, și avea o parte care se asemăna unei fețe. Iar atât acesta, cât și Sedric al celor de la VW, au abilitatea de a face cu ochiul, și asta mulțumită farurilor digitale.

Vezi toate funcțiile modelului Sedric și un video spectaculos cu mașina viitorului

Galerie FOTO: Gadgeturile pe care tinerii din 2017 nu le-au văzut niciodată! În urmă cu zeci de ani, ăia de le aveau era... Care este diferența între Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Filme noi care apar în luna aprilie 2023. Producții pe care nu trebuie să le ratezi
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x