Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

WhatsApp vă aduce aceste noutăți în 2020. Șapte schimbări majore

Cea mai populară aplicație de mesagerie instantanee include șapte funcții importante pentru anul viitor.

WhatsApp 2020 vine cu 7 schimbări surprinzătoare

https://pixabay.com/

Whatsapp este cea mai populară aplicație de mesagerie instantanee din lume, cu câteva sute de milioane de utilizatori activi, care o folosesc ca principal instrument pentru a comunica prin intermediul telefonului mobil

1. Un Browser de internet în cadrul WhatsApp

Este o funcționalitate practic copiată de la Telegram (unul dintre principalii concurenți de WhatsApp), care vă va permite să deschideți legături partajate în chat în siguranță, fără a părăsi mediul aplicației.

Un pas logic, având în vedere că WhatsApp a început recent să permită redarea linkurilor din videoclipurile găzduite pe alte platforme fără a părăsi mediul aplicației.

2. Căutare avansată în conversație pe WhatsApp

O caracteristică care ne va permite să găsim mai ușor mesaje, fotografii și videoclipuri importante și fără a părăsi WhatsApp. Pentru asta, aplicația va fi integrată cu alte servicii, cum ar fi Google Images și va încorpora un sistem de urmărire care va facilita găsirea tuturor tipurilor de fișiere multimedia. De asemenea, aplicația va include și un istoric cu cele mai recente căutări efectuate de utilizator.

Citește și: WhatsApp vă va da în judecată pentru această acțiune!

3. WhatsApp vă va permite să ascultați mesajele vocale fără a intra în conversație

WhatsApp ne-a permis deja să citim și să răspundem la mesajele de pe ecranul de notificări. Cu toate acestea, nu a fost posibil să facem același lucru cu mesajele audio. Cu toate acestea, cu noile modificări, WhatsApp vă va permite să redați mesajul vocal din ecranul de notificare și să economisiți timp.

4. Identificare profilului WhatsApp cu un cod QR

Aceasta este o caracteristică similară cu cea care există deja pe Instagram, aplicație deținută tpt de Facebook, Viitoare schimbare ne permite să generăm un cod QR cu care putem adăuga noi contacte doar prin citirea codului.

Citește și: Mesajul care îți poate închide aplicația WhatsApp

5. WhatsApp trece la modul întunecat

Modul întuneric este special conceput pentru economisirea bateriilor și pentru utilizare noaptea. Dark mode este deja disponibil pe Instagram.

6. WhatsApp va avea mesaje care se autodistrug

Este o funcționalitate copiată din alte aplicații de mesagerie instant, cum ar fi Signal, care este renumit pentru prezentarea unui standard ridicat de securitate și care permite mesajelor să se autodistrugă fără urmă după o perioadă de timp.

În cazul WhatsApp, emitentul poate configura perioada de autodistrugere, care poate fi de o oră, o zi, o lună sau un an.

7. WhatsApp va avea filtre foto precum Instagram

Aceasta este o altă funcționalitate copiată direct de pe Instagram. Mai exact, WhatsApp va încorpora un efect Boomerang fotografiilor dvs. care vă va permite să redați videoclipuri scurte într-o buclă și redarea imaginilor în format GIF.

Citește și: Acestea sunt telefoanele care nu vor mai avea WhatsApp în 2020

Sursa: www.elmundo.es

Recomandari