Căutare Live

Zvon: Castile urmatorului iPhone au ajuns pe internet

Daca ar fi sa credem reportajul publicatiei online Tinhte din Vietnam, odata cu iPhone 5, Apple va reinventa si castile incluse in pachet. In caz ca tineti evidenta, castile Apple pe care le vedem acum in cutia unui iPhone nou isi au originea intr-un design creat in 2006, in timp ce microfonul pe fir a fost adaugat in 2008 pe exact acelasi design.

Din cate se pare, castile sunt realizate intr-o fabrica Foxconn din Vietnam, motiv pentru care pe fir se poate citi cu litere extrem de mici, Designed by Apple in California, Assembled in Vietnam. Designul folosit ar putea fi mult mai eficient decat ceea ce avem acum, intrucat trimite sunete direct catre canalul intern al urechii.

Citeste AICI continuarea articolului!

Tot mai multi romani renunta la laptopuri in favoarea telefoanelor inteligente... Cele mai performante gadget-uri: televizoare 3D care nu necesita ochelari speciali...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri