Căutare Live

Zvonuri: Au apărut primele detalii şi imagini despre Xperia Z2

Chiar dacă este imposibil de măsurat nivelul de autenticitate al acestor imagini, este foarte probabil ca acesta să fie Xperia Z2.

Chiar dacă este imposibil de măsurat nivelul de autenticitate al acestor imagini, este foarte probabil ca acesta să fie Xperia Z2.

Pentru că Xperia Z1 a fost şi continuă să fie unul dintre cele mai populare aparate ale celor de la Sony, era evident că gigantul nu putea să rateze crearea unui urmaş. Deşi la CES a anunţat deja câteva aparate noi, este foarte probabil ca vârful de gamă al acestui an să iasă în lumina reflectoarelor la MWC, în câteva săptămâni.

Cu toate că zvonurile de până acum s-ar putea să facă referire la mai multe aparate ce urmează să fie lansate de japonezi, pentru un moment, să zicem că acestea fac, de fapt, referire doar la un singur smartphone de vârf. Sirius sau Xperia Z2 a ajuns prin câteva imagini pe forumul XDA-Developers.

Similar din multe puncte de vedere cu Z1, acest aparat are o margine a ecranului semnificativ mai mică, trăsătură care s-ar putea reflecta într-un ecran de 5,2 inci în locul celor de 5 inci de acum un an. Pentru menţinearea confortului în utilizare, toate butoanele şi mufele se află în exact acelaşi loc precum la Xperia Z1.

Citeşte AICI continuarea articolului!

Top 20 cei mai pirataţi artişti din 2013... WhatsApp depăşeşte SMS-urile ca popularitate...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri