Zvonuri: Au apărut primele detalii şi imagini despre Xperia Z2

Chiar dacă este imposibil de măsurat nivelul de autenticitate al acestor imagini, este foarte probabil ca acesta să fie Xperia Z2.

Chiar dacă este imposibil de măsurat nivelul de autenticitate al acestor imagini, este foarte probabil ca acesta să fie Xperia Z2.

Pentru că Xperia Z1 a fost şi continuă să fie unul dintre cele mai populare aparate ale celor de la Sony, era evident că gigantul nu putea să rateze crearea unui urmaş. Deşi la CES a anunţat deja câteva aparate noi, este foarte probabil ca vârful de gamă al acestui an să iasă în lumina reflectoarelor la MWC, în câteva săptămâni.

Cu toate că zvonurile de până acum s-ar putea să facă referire la mai multe aparate ce urmează să fie lansate de japonezi, pentru un moment, să zicem că acestea fac, de fapt, referire doar la un singur smartphone de vârf. Sirius sau Xperia Z2 a ajuns prin câteva imagini pe forumul XDA-Developers.

Similar din multe puncte de vedere cu Z1, acest aparat are o margine a ecranului semnificativ mai mică, trăsătură care s-ar putea reflecta într-un ecran de 5,2 inci în locul celor de 5 inci de acum un an. Pentru menţinearea confortului în utilizare, toate butoanele şi mufele se află în exact acelaşi loc precum la Xperia Z1.

Citeşte AICI continuarea articolului!

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri