Căutare Live

Plătește cu viața lui pentru o eroare medicală de proporții! A urmat 5 ani de chimioterapie și apoi a aflat că nu a fost niciodată bolnav de cancer! În ce stare se află acum bărbatul

Un bărbat a primit în 2012 un tratament bazat de chimioterapie, iar după 5 ani a aflat că acesta nu avusese niciodată cancer.

Un bărbat a primit în 2012 un tratament bazat de chimioterapie, iar după 5 ani a aflat că acesta nu avusese niciodată cancer. Bărbatul este devastat, iar starea lui de sănătate s-a înrăutățit. Ce s-a întâmplat cu adevărat:

Timp de cinci ani consecutiv, un bărbat care locuiește în Montrose, Colorado, a primit tratament cu chimioterapie după ce a fost diagnosticat cu cancer în 2012. De atunci, James Salaz a primit tratamentele puternice pentru a-și salva viața și pentru a-și restabili sănătatea.

James a primit chiar și tratament cu analgezice puternice pe care mai mulți medici l-au prescris, dar totuși s-a întâmplat ceva ciudat, deoarece nici chimioterapia și nici analgezicele nu au avut un efect asupra corpului său.

Adevărul a venit ca o baie în apă rece pentru James, atunci când a descoperit că problema nu era din cauza medicamentelor, ci că nu a suferit niciodată cancer așa cum a fost inițial diagnosticat.

În 2012, studiile au arătat că omul a suferit histiocitoză de celule Langerhans, o boală care proliferează reproducerea anormală a celulelor măduvei osoase și care migrează de pe piele spre ganglionii limfatici.

Omul a mers la doctor acum mai bine de cinci ani în urmă, când a început să simtă durere la subraț, iar după mai multe investigații și verificări, medicul a explicat că se întâmpla ceva ciudat în plămânul său și apoi i s-a diagnosticat histiocitoza celulei Langerhans, iar în plus plus i s-a spus că era singurul din Colorado cu această problemă de sănătate.

James a descoperit recent că nu a suferit niciodată de cancer și că disconfortul său provine dintr-o boală numită vasculită și care afectează vasele de sânge și dacă ar fi fost tratată anterior, starea de sănătate s-ar fi îmbunătățit.

Din păcate, acum James suferă și de pancreatită derivată din tratamentele intense primite pentru a ataca ,,cancerul său fals.

Dezinformarea te poate costa. 3 mituri periculoase pentru sănătatea ta... Alimentele recomandate în postul Crăciunului, ca să nu te îngrași - VIDEO...
Parteneri
Cum vei fi cerută în căsătorie în funcție de zodie. Află ce surprize ți-au pregătit astrele
Catine.ro
Ultimele știri
x