Căutare Live

Ce se întâmplă dacă pui sare în șampon? Efectele sunt imediate și spectaculoase

Sarea este un element nelipsit din bucătărie. Dar, dacă vrem să ne bucurăm de un păr lung și sănătos, trebuie să ținem un recipient de sare și în baie.

Sarea este un element nelipsit din bucătărie. Dar, dacă vrem să ne bucurăm de un păr lung și sănătos, trebuie să ținem un recipient de sare și în baie.

Rutina de îngrijire a pielii și a părului va fi mult îmbunătățită de adăugarea de sare. Mai mult, prin punerea unei linguri de sare în șampon poți rezolva multe probleme ale podoabei capilare. Iată ce trebuie să faci.

Stimulează creșterea firelor de păr

Sarea de mare este utilă pentru stimularea creșterii firelor de păr. Persoanele care se confruntă cu pierderea părului sunt sfătuite să încerce tratamentele cu sare de mare,deoarece promovează creșterea naturală a părului.

CE TREBUIE SĂ FACI:

Spală părul așa cum o faci în mod obișnuit, apoi iei o lingură de sare de mare și masezi cu ea pe scalp, timp de 10 minute, după care speli din nou părul. Repetă această procedură de două ori pe săptămână și vei vedea rezultatele în mai puțin de o lună.

Combate mătreața

Mătreața apare din cauza celulelor moarte care nu sunt eliminate cum trebuie de pe scalp. Sarea de mare stimulează circulația sângelui, care împiedică degradarea celulară.

CE TREBUIE SĂ FACI:

Având părul uscat, împarte-l în secțiuni și pune sare la baza firelor. Masează zona, cu degetele umede, timp de 10 minute, apoi spală părul ca de obicei.

Folosești telefonul înainte de culcare? Renunță imediat la obicei, este periculos pentru sănătatea ta... Detoxifiere în două zile.Dieta cu sare amară...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri