Dieta după 1 Mai. Dieta rapidă prin care slăbești în 3 zile

Dacă de 1 Mai, Ziua Muncii, ne-am ghiftuit cu mancare și bautura, trebuie să ne gandim și la reversul medaliei: kilogramele în plus. Dacă vreți să scapați rapid de kilogramele in plus, puteți incerca să varianta unei diete rapide, numită și dieta după 1 Mai.

Dacă de 1 Mai, Ziua Muncii, ne-am ghiftuit cu mâncare și băutură, trebuie să ne gândim și la reversul medaliei: kilogramele în plus. Dacă vreți să scăpați rapid de kilogramele în plus, puteți încerca să varianta unei diete rapide, numită și dieta după 1 Mai.

Cu dieta rapidă, de după 1 Mai, slăbiți 4 kilograme în trei zile. Nu este un regim pe care să îl urmați mai multe zile, deoarece presupune o slăbire drastică într-un timp scurt. Nici nu trebuie urmat de mai multe ori pe an, pentru a evita eventuale consecințe nedorite asupra organismului.

Ziua 1 Dieta rapidă după 1 Mai

În prima zi, toate ingredientele vor avea rolul de a stimula metabolismul și de a creă condițiile necesare pentru pierderea în greutate.

Mic dejun: cafea neagră sau ceai negru, ½ grepfrut si o felie de pâine prăjită unsă cu o linguriță de unt de arahide (poți înlocui grepfrutul cu suc natural).

Prânz: 1 felie de pâine prăjită, ½ ceașca de ton, ceai negru sau cafea neagră (trebuie să inlocuiesti zaharul cu îndulcitori naturali, pentru a reduce caloriile).

Cină: 1 cană de fasole verde, 1 ceașca de înghețată de vanilie, 1 porție de morcovi și 100 grame carne slabă (înghețată trebuie să fie cu puține calorii, iar morcovii pot fi înlocuiți cu sfeclă).

Ziua 2 - Dieta rapidă după 1 Mai

În prima zi, toate ingredientele vor avea rolul de a stimula metabolismul și de a creă condițiile necesare pentru pierderea în greutate.

Mic dejun: cafea neagră sau ceai negru, ½ grepfrut si o felie de pâine prăjită unsă cu o lingurită de unt de arahide (poți înlocui grepfrutul cu suc natural).

Prânz: 1 felie de pâine prăjită, ½ ceașca de ton, ceai negru sau cafea neagră (trebuie să inlocuiesti zaharul cu îndulcitori naturali, pentru a reduce caloriile).

Cină: 1 cană de fasole verde, 1 ceașca de inghetată de vanilie, 1 porție de morcovi și 100 grame carne slabă (inghetată trebuie să fie cu puține calorii, iar morcovii pot fi înlocuiți cu sfeclă).

Ziua 3 Dieta după 1 Mai

Mic dejun: brânză Cheddar, 5 biscuiți, ceai negru sau cafea neagră și un măr (nu renunță nici acum la inducitori).

Prânz: 1 felie de pâine prăjită și un ou fiert tare – această masă îți va stimula metabolismul și va păstra apetitul moderat pentru cină.

Cină: 1 ceașca de morcovi, 1 ceașca de conopidă, 1 ceașca de ton, ½ ceașca de înghețată de vanilie și 1 ceașca de pepene galben.

sursa: cosmopolitan.ro

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri