Căutare Live

Dieta după 1 Mai. Dieta rapidă prin care slăbești în 3 zile

Dacă de 1 Mai, Ziua Muncii, ne-am ghiftuit cu mancare și bautura, trebuie să ne gandim și la reversul medaliei: kilogramele în plus. Dacă vreți să scapați rapid de kilogramele in plus, puteți incerca să varianta unei diete rapide, numită și dieta după 1 Mai.

Dacă de 1 Mai, Ziua Muncii, ne-am ghiftuit cu mâncare și băutură, trebuie să ne gândim și la reversul medaliei: kilogramele în plus. Dacă vreți să scăpați rapid de kilogramele în plus, puteți încerca să varianta unei diete rapide, numită și dieta după 1 Mai.

Cu dieta rapidă, de după 1 Mai, slăbiți 4 kilograme în trei zile. Nu este un regim pe care să îl urmați mai multe zile, deoarece presupune o slăbire drastică într-un timp scurt. Nici nu trebuie urmat de mai multe ori pe an, pentru a evita eventuale consecințe nedorite asupra organismului.

Ziua 1 Dieta rapidă după 1 Mai

În prima zi, toate ingredientele vor avea rolul de a stimula metabolismul și de a creă condițiile necesare pentru pierderea în greutate.

Mic dejun: cafea neagră sau ceai negru, ½ grepfrut si o felie de pâine prăjită unsă cu o linguriță de unt de arahide (poți înlocui grepfrutul cu suc natural).

Prânz: 1 felie de pâine prăjită, ½ ceașca de ton, ceai negru sau cafea neagră (trebuie să inlocuiesti zaharul cu îndulcitori naturali, pentru a reduce caloriile).

Cină: 1 cană de fasole verde, 1 ceașca de înghețată de vanilie, 1 porție de morcovi și 100 grame carne slabă (înghețată trebuie să fie cu puține calorii, iar morcovii pot fi înlocuiți cu sfeclă).

Ziua 2 - Dieta rapidă după 1 Mai

În prima zi, toate ingredientele vor avea rolul de a stimula metabolismul și de a creă condițiile necesare pentru pierderea în greutate.

Mic dejun: cafea neagră sau ceai negru, ½ grepfrut si o felie de pâine prăjită unsă cu o lingurită de unt de arahide (poți înlocui grepfrutul cu suc natural).

Prânz: 1 felie de pâine prăjită, ½ ceașca de ton, ceai negru sau cafea neagră (trebuie să inlocuiesti zaharul cu îndulcitori naturali, pentru a reduce caloriile).

Cină: 1 cană de fasole verde, 1 ceașca de inghetată de vanilie, 1 porție de morcovi și 100 grame carne slabă (inghetată trebuie să fie cu puține calorii, iar morcovii pot fi înlocuiți cu sfeclă).

Ziua 3 Dieta după 1 Mai

Mic dejun: brânză Cheddar, 5 biscuiți, ceai negru sau cafea neagră și un măr (nu renunță nici acum la inducitori).

Prânz: 1 felie de pâine prăjită și un ou fiert tare – această masă îți va stimula metabolismul și va păstra apetitul moderat pentru cină.

Cină: 1 ceașca de morcovi, 1 ceașca de conopidă, 1 ceașca de ton, ½ ceașca de înghețată de vanilie și 1 ceașca de pepene galben.

sursa: cosmopolitan.ro

Tabelul care îţi spune exact câte kilograme trebuie să ai în funcţie de înălţime. Vezi dacă ai sau nu greutatea ideală!... Dieta cu supa Bonn. Cea mai simplă și delicioasă dietă din lume! Slăbești un kilogram pe zi!...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri