Căutare Live

Mare atenție! Peștele pe care românii îl consumă des conține mercur și plumb. Ce tipuri să evitați

O analiză recentă făcută pe peștii care sunt pe piața din România a arătat mari cantități de mercur și plumb.

O analiză recentă făcută pe peștii care sunt pe piața din România a arătat mari cantități de mercur și plumb.

Specialiștii din sănătate au luat în vizor două tipuri: somonul și pangasiusul, respectiv cel mai scump și cel mai ieftin pește.

Deși face parte din categoria de lux, “în general, ceea ce avem noi pe piață este pește de cultură. Somonul de cultură este hrănit artificial, de asta este și mai gras. Beneficiul de Omega 3 obținut din somon își pierde practic din valoare”, susțin nutriționiștii.

La fel de toxic este și pangasiusul. “Este un pește crescut în ape reziduale cu cantități foarte mari de toxine. Practic, nu are niciun fel de beneficii cu potențial”, completează expertul în alimentație.

Atenție mare! Ficusul se numără printre cele mai otrăvitoare plante!... Renunță la sarea obișnuită și alege-o pe cea roz! După 30 de zile vei vea ce se întâmplă în corpul tău!...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri