Daca vrei sa te bucuri in continuare de gustul preparatului japonez, dar si sa slabesti, poti sa urmezi sfaturile nutritionistilor care te invata ce tip de sushi sa consumi.
1.Suhi cu somon sau ton. Carnea din sushi trebuie sa contina omega-3, grasimi nesaturate care protejeaza inima si imbunatatesc functionarea creierului. Somonul si tonul sunt doua dintre tipurile de peste cu un continut redus de calorii, dar bogate in proteine, omega-3 si vitamina D.
2.Sushi cu legume. Multe restaurante japoneze includ in meniu si sushi vegetarian, o optiune foarte potrivita atunci cand vrei sa slabesti. Aceste preparate contin castraveti proaspeti, avocado si legume de mare, care au un continut ridicat de vitamina K, magneziu si acid folic.
3.Sushi cu orez brun. Atunci cand comanzi sushi, este bine sa ceri ca bucatarul sa foloseasca orez brun in locul celui alb. Orezul brun este bogat in fibre, care regleaza digestia. De asemenea, acesta contine mangan, seleniu si magneziu.
Foto: hepta.ro
Patru cafele pe zi te feresc de diabet... Infarctul, mai greu de detectat in cazul femeilor...