Antena Căutare

Ce trebuie să facă zodiile ca să aibă un an mai bun în 2022

Astrologii oferă câteva sfaturi importante nativilor fiecărei zodii, astfel încât anul 2021 să fie mai bun pentru fiecare. Iată care sunt aceste recomandări.

Ce trebuie să facă zodiile ca să aibă un an mai bun în 2022
Ce trebuie să facă zodiile ca să aibă un an mai bun în 2022 | Shutterstock

Iată sfaturile pe care astrologii le oferă fiecărei zodii, astfel încât nativii să aibă un an mai bun anul care urmează, 2022, un an al transformării.

Că ne place sau nu, cu toții avem unele lucruri sau persoane care ne țin pe loc sau ne fac rău și pe care ar trebui să le lăsăm în urmă mai devreme sau mai târziu. Unii nativi sunt sfătuiți să înlăture din viața lor acești oameni care îi împiedică să își atingă planurile, de pildă, oricât de greu ar părea. Cu puțin curaj, totul poate fi posibil.

Ce trebuie să facă zodiile ca să aibă un an mai bun în 2022

Berbec

Articolul continuă după reclamă

Va trebui să rămâi pragmatic, dar nu pune o "limită" aspirațiilor tale din 2022. Ba din contră. E nevoie să faci uitate unele visuri mai vechi și să începi să te concentrezi pe ceva nou - să îți faci planuri mai mari și mai importante decât cele pe care le ai acum. Fii curajos, mergi înainte, așa cum îți stă în fire. O să reușești să le duci pe toate la capăt, o să vezi.

Taur

Renunță la absolut orice sau oricine simți tu că te ține pe loc, oricât de complicat sau de dureros ar suna acest lucru. Un obicei greșit, un viciu, un om care pur și simplu nu te lasă să te dezvolți și să "crești" în anumite domenii, fie personal, fie profesional. Lasă-le în urmă și nu te mai uita înapoi, astfel încât să începi anul 2022 așa cum trebuie.

Gemeni

Sfatul e simplu pentru Gemeni: "Aruncă tot ce e vechi, păstrează tot ce e nou". S-ar putea să fii nevoit să vinzi o proprietate veche ca să ai bani pentru una nouă, dar e cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru tine. Fă loc pentru ceva nou în viața ta, iar aici poți să faci modificări, la propriu, în casa ta: cumpără o mobilă nouă în dormitor sau reînnoiește-ți garderoba.

Rac

Este indicat să renunți la legăturile toxice. O prietenie, un om cu care nu mai simți că rezonezi așa cum o făceai înainte. Dacă nu mai "mergeți" pe același drum, dacă nu mai aveți aceleași principii, este timpul să vă luați rămas bun. Nu va fi un capăt de lume, iar 2022 va fi un an mai bun pentru tine, o să vezi.

Leu

Leii trebuie să renunțe la ce înseamnă viața lor profesională acum. E posibil să fie nevoie chiar să îți schimbi job-ul. O să vezi că dacă vei face asta, deși o să pară că trăiești o dramă imensă pe moment, o să se ivească noi oportunități și chiar mai bine plătite decât ce ai avut până acum. Anul 2022 o să vină cu mai mulți bani dacă vei avea curajul să lași în urmă profesii care nu ți-au adus împlinire.

Fecioară

Ieși din zona ta de confort. E singurul sfat pentru 2022, pe care l-ai mai auzit, dar de care nu ai ținut cont. Renunță la unele obiceiuri pe care le ai, unele locuri unde obișnuiai să mergi sau unele grupuri din care faci parte în prezent, pentru ca anul 2022 să fie mai bun pentru tine. E nevoie să cunoști oameni noi în timpul tău liber.

Balanță

Renunță la oamenii negativiști din viața ta dacă vrei să ai un an diferit, mai bun, în 2022. Dacă partenerul de viață sau cineva din familia ta este așa, nu contează, este timpul să faci această schimbare importantă. Fă în așa fel încât să locuiești o perioadă singur dacă simți nevoia, mai bine așa decât să fii înconjurat de energia negativă a acelor persoane. Ai obosit să mai fii în preajma lor, trebuie să realizezi asta.

Scorpion

În 2022, trebuie să stai departe de toate obiceiurile nesănătoase. Dacă ești dependent de alcool, tutun, jocuri video sau chiar alimente dulci, lasă-le departe, astfel încât anul 2022 să fie într-adevăr anul schimbării. Vrei să ai un stil de viață mai bun, iar dacă vei renunța măcar la o parte dintre lucrurile care îți fac rău, o să vezi că o să te simți cu adevărat bine.

Săgetător

Un sfat pentru 2022: renunță la rutina ta plictisitoare. Dacă e nevoie să îți schimbi domiciliul și orașul, fă asta. Schimbă-ți stilul de viață, iar anul 2022 o să fie complet diferit. Ai nevoie de lucruri și de oameni noi în viața ta, acesta este sfatul pe care îl au pentru tine astrologii. Lasă în urmă tot și începe o aventură - cea mai frumoasă: cea a schimbării.

Capricorn

Ai auzit vreodată de sintagma: "vechiul eu, noul eu?". Când o să pășești spre 2022, în acea noapte dintre ani, pune-ți în gând o singură dorință: să lași în urmă "vechiul tu". S-ar putea ca acest lucru să se refere chiar la propria ta imagine, la look-ul pe care îl ai acum și pe care îl vei schimba complet în 2022, dar acesta ar fi doar un simbol exterior al schimbării care se petrece în interiorul tău, de fapt.

Vărsător

Trebuie să renunți la idealuri nerealiste, acesta ar fi sfatul astrologilor pentru 2022. Un proiect de care ai tot ținut cu dinții sau o idee de afacere, dar care nu se concretizează nicicum. Totodată, s-ar putea să fi avut o dorință mare să faci o anume achiziție, dar din punct de vedere financiar nu te descurci. Renunță la aceste idei care te țin prins și încearcă să ai unele planuri mai realiste pentru 2022, o să vezi că o să te simți mai bine pentru că pe acestea chiar o să poți să ți le împlinești.

Pești

Pentru 2022, încearcă să nu mai ai așteptări atât de mari de la nimic și de la nimeni, fie ei apropiați sau doar cunoscuți. Renunță la unele principii învechite, încearcă să îți lărgești orizonturile pe toate planurile și chiar și în relații. Este nevoie să schimbi unele lucruri la tine în 2022. Doar așa, dacă îți permiți să treci prin unele "ajustări" în ceea ce te privește, o să vezi că viața ta o să capete alt sens.

Horoscop 28 octombrie 2021. Informațiile momentului pentru zodii... Horoscop 29 octombrie 2021. Informațiile momentului pentru zodii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x