Cele mai atrăgătoare zodii din punct de vedere fizic. Nu poți să reziști în fața lor!

Fiecare semn zodiacal are o caracteristică atrăgătoare aparte. Ne dăm seama ușor când o persoană este atrasă de noi. Sau nu?Dar noi ne dăm seama ce putere de atracție avem asupra sexului opus? Daca nu, astrele ne pot ajuta. Fiecare semn zodiacal are o caracteristică atrăgătoare aparte. Ne dăm seama ușor când o persoană este atrasă de noi. Sau nu?Dar noi ne dăm seama ce putere de atracție avem asupra sexului opus? Daca nu, astrele ne pot ajuta.

Fiecare semn zodiacal are o caracteristică atrăgătoare aparte. Ne dăm seama ușor când o persoană este atrasă de noi. Sau nu? Dar noi ne dăm seama ce putere de atracție avem asupra sexului opus? Daca nu, astrele ne pot ajuta.

Berbec

Sprâncenele reprezintă punctul forte al nativilor Berbec, fiind una dintre cele mai atrăgătoare trăsături. Desigur, știi deja că tot ce are legătură cu tine este minunat, însă sprâncenele te ajută să ieși în evidență, să te remarci mult mai ușor. Nativii născuți în zodia Berbec devin atrăgători și prin energia lor pozitivă sau prin entuziasmul pe care-l arată. Nu ai cum să nu fii fericit lângă o persoană care gândește pozitiv, radiază de bună-dispoziție și are un umor debordant.

Taur

Buzele unui nativ din zodia Taur reprezintă una dintre cele mai uimitoare trăsături ale corpului său. Taurii se află sub protecția Zeiței Iubirii – Venus – și sunt pricepuți la acest capitol. Sunt atrași de plăcerile tactile și gustative. Le place să fie atinși și să atingă, considerând că cea mai sensibilă parte a corpului este și cea mai atrăgătoare. Taurul deține titlul pentru nativul cu cele mai frumoase buze ale zodiacului.

Gemeni

Gemenii devin atrăgători datorită tenului lor mereu perfect și lipsit de imperfecțiuni. De asemenea, nativii Gemeni sunt buni vorbitori și își pot face prieteni în orice colț al lumii. Însă, nu doar tenul îi ajută să fie atrăgători ci și faptul ca pun foarte mult accentul pe cunoștințe, jocuri de cuvinte și discuții stimulatoare.

Rac

Pentru nativii Rac, abdomenul este acea parte a corpului pe care pun accent. Ei se simt mereu constrânși de faptul că trebuie să fie în mare formă.

Leu

Leii atrag prin atitudine și încrederea în sine. Chiar dacă sunt plini de ei, lucrul acesta nu-i face să fie respingatori. Părul este cea mai bună caracteristică a corpului unui native din zodia Leu. Nu există nicio altă modalitate mai bună de a-ți arăta regalitatea decât prin părul bine aranjat, puternic și plin de viață.

Fecioară

Citește și
alec baldwin sta pe un scaun si are un microfon
Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Ce spune despre tragedia de la filmări
Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Ce spune despre tragedia de la filmări
audrey-kevin-colaj
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
colaj de imagini cu alec baldwin si halyna hutchins
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Mai multe articole

Ea atrage prin bunele maniere, polițetea și educația de care dă dovadă. Același lucru caută și la persoana de lângă ea. Cert e că știe să se facă o prezență plăcută. O altă trăsătură prin care nativul din zodia Fecioarei devine și mai atrăgător este pielea sa mereu catifelată și îngrijită. Știi deja acest lucru pentru că lucrezi din greu pentru a-ți păstra pielea frumoasă și catifelată cu ajutorul produselor cosmetice performante.

Sursa: estisuperba.ro

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri