Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Horoscop 24 februarie- 1 martie. Conflicte, posibilități de câștiguri materiale și o despărțire dureroasă. Urmează o săptămână dificilă pe toate planurile

Horoscop 24 februarie- 1 martie. Conflicte la locul de muncă și relații la un pas de despărțire. Se anunță o săptămână dificlă pentru toți nativii.

Horoscop 24 februarie- 1 martie 2020

Horoscop 24 februarie- 1 martie - zodia BERBEC

Au o săptămână de reparații, de destin. Situații mai vechi, întâlniri cu persoane deosebite. Pot fi reactivate cu scopul de a înțelege acum ce s-a întâmplat cândva. Asta se întâmplă mai ales luni și marți, iar miercuri și joi emoțiile sunt mai puternice, pot avea niște ieșiri orgolioase. Au puncte de vedere foarte bine subliniate. În weekend fac economii, ies bine cu banii.

Horoscop 24 februarie- 1 martie - zodia TAUR

O săptămână care aduce luni și marți întâlniri cu prietenii. Au o interacțiune cu o persoană aflată în dificultate. Încearcă să dea cele mai bune sfaturi și să ajute. Miercuri și joi e bine să fie atenți la ce se întâmplă în jur. Sunt în formă bună spre sfârșitul săptămânii.

Horoscop 24 februarie- 1 martie - zodia GEMENI

Posibile confruntări luni și marți, nu le convine ceva. Sunt obligați să se poziționeze într-un fel sau altul. Miercuri și joi se bazează pe sfatul unui prieten.

Horoscop 24 februarie- 1 martie - zodia RAC

Așteaptă niște vești de la mare distanță, de la persoane de care nu au mai auzit de multă vreme. Cei care fac drumuri, să fie puțin mai atenți. Miercuri și joi au relații intense cu partenerul. Sunt pe punctul de a rupe o relație.

Horoscop 24 februarie- 1 martie - zodia LEU

Sunt preocupați de câștig luni și marți. Își pot asuma o pierdere dacă înțeleg la ce folosește. Își fac calcule și chiar acceptă să lase de la ei.

Horoscop 24 februarie- 1 martie - zodia FECIOARĂ

Imaginea publică e importantă luni și marți. Pot afla că sunt mințite, păcălite, trebuie să fie foarte atente la calitatea oamenilor. Miercuri și joi au zile care necesită curaj. În weekend ar fi bine să plece într-o călătorie.

Horoscop 24 februarie- 1 martie - zodia BALANȚĂ

Săptămâna începe cu emoții, mai ales dacă lucrează cu persoane care nu stăpânesc bine lucrurile. Atenție la sănătate pentru că primesc niște semnale că trebuie să corecteze ceva.

Horoscop 24 februarie- 1 martie - zodia SCORPION

Săptămâna aduce luni și marți mult entuziasm, aspectele legate de iubire sunt subliniate. Joi și vineri trebuie să se concentreze la muncă. În weekend petrec timp cu partenerul de viață.

Horoscop 24 februarie- 1 martie - zodia SĂGETĂTOR

O săptămână care începe în familie. Au nevoie să-și încarce bateriile. Au discuții cu persoanele din familie.

Horoscop 24 februarie- 1 martie - zodia CAPRICORN

Luni și marți sunt zile tulburătoare. Au multe informații pe care încearcă să le lipească și nu prea reușesc. Au de luat decizii. Miercuri și joi lucrurile se pun cap la cap, iar în weekend e bine să se deconecteze de la tot.

Horoscop 24 februarie- 1 martie - zodia VĂRSĂTOR

Săptămâna începe cu grijă pentru bani. E posibil să fi făcut niște cheltuieli și își dau seama că nu e prea bine. Miercuri și joi, atenție la deplasări.

Horoscop 24 februarie- 1 martie - zodia PEȘTI

Săptămâna începe cu două zile emoționante. E bine să se întâlnească cu persoane pe umărul cărora pot plânge. În weekend îi așteaptă o călătorie.

Recomandari