Live acumTe cunosc de undeva! (r)
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Horoscop de weekend, 11 – 13 ianuarie. Ghinion la bani și certuri aprinse pentru o zodie. Nativii care ar putea fi sabotați de un apropiat

Horoscop de weekend, 11 – 13 ianuarie. Ghinion la bani și certuri aprinse, lecții de viață și o oportunitate de neratat sunt câteva dintre lucrurile pe care le-au rezervat astrele pentru unele zodii, în acest weekend.

Horoscop de weekend, 11 – 13 ianuarie. Ghinion la bani și certuri aprinse, lecții de viață și o oportunitate de neratat sunt câteva dintre lucrurile pe care le-au rezervat astrele pentru unele zodii, în acest weekend.

Horoscop de weekend, 11 – 13 ianuarie. Berbec

Berbecii se vor simți lipsiți de noroc în acest weekend, dar ceea ce nu știu este că foarte curând vor avea parte de o surpriză uriașă, ce îi va bucura teribil. În relația cu persoana iubită, Berbecii ar putea avea parte de câteva certuri, dar lucrurile vor reveni la normal.

Horoscop de weekend, 11 – 13 ianuarie. Taur

Taurii vor avea un weekend destul de neplăcut, deoarece nu vor avea posibilitatea să facă ce ar avea chef să facă. Acești nativi vor fi obligați să rezolve o problemă personală, eventual chiar una legată de propria locuință.

Horoscop de weekend, 11 – 13 ianuarie. Gemeni

Gemenii se vor distra pe cinste în acest sfârșit de săptămână, alături de oameni dragi, care îi admiră pentru pofta lor de viață. Nativii acestei zodii care nu au o relație amoroasă ar putea întâlni o persoană specială în acest weekend.

Horoscop de weekend, 11 – 13 ianuarie. Rac

Racii vor fi extrem de sensibili în acest weekend, motiv pentru care s-ar putea certa cu persoana iubită ori cu prieteni. Tot ce vor spune ori vor face acești oameni li se va părea Racilor greșit ori jignitor. Autocontrol ori timp petrecut singuri – acestea sunt recomandările pentru Raci.

Horoscop de weekend, 11 – 13 ianuarie. Leu

Leii vor avea parte de o dezamăgire în acest weekend, cel mai probabil în dragoste. Ceva pentru care au muncit în ultima vreme nu va avea rezultatele sperate. Însă, le este recomandat să privească totul drept o lecție de viață.

Horoscop de weekend, 11 – 13 ianuarie. Fecioară

Fecioarele vor avea o oportunitate pe care nu trebuie să o rateze – cel mai probabil vor putea face o călătorie alături de prieteni ori de persoana iubită. Dacă vor accepta șansa ce li se oferă, Fecioarele își vor recăpăta echilibrul emoțional.

Horoscop de weekend, 11 – 13 ianuarie. Balanță

Balanțele își vor vedea unele planuri ruinate și vor învăța că, uneori, spontaneitatea este un lucru bun. Nativii care își doresc o relație amoroasă vor trebui să fie mai puțin rigizi în interacțiunile cu ceilalți.

Horoscop de weekend, 11 – 13 ianuarie. Scorpion

Scorpionii vor avea un weekend liniștit și distractiv – vor face sport și își vor planifica o rutină pentru a-și reveni în formă. În plus, cei singuri ar putea avea o întâlnire interesantă.

Horoscop de weekend, 11 – 13 ianuarie. Săgetător

Săgetătorii se vor confrunta cu probleme financiare, începând din acest weekend, motiv pentru care ar putea avea parte și de certuri cu persoana iubită.

Horoscop de weekend, 11 – 13 ianuarie. Capricorn

Capricornii ar putea intra într-o încurcătură, dacă nu vor fi foarte atenți. Acestor nativi le este recomandată prudență maximă în tot ceea ce spun sau fac.

Horoscop de weekend, 11 – 13 ianuarie. Vărsător

Vărsătorii vor trebui să fie cu ochii în patru, deoarece cineva vrea să îi păcălească. Acești nativi ar face bine să își asculte intuiția și să fie onești cu cei din jur.

Horoscop de weekend, 11 – 13 ianuarie. Pești

Peștii vor ajunge, cel mai probabil, să facă o greșeală pe care o vor regreta. Ei vor învăța ca, de acum încolo, să nu mai lase niciodată garda jos.

Recomandari