Antena Căutare

Horoscop zilnic 9 august 2022. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate

Horoscopul zilei de azi, 9 august 2022, va fi o zi deosebită pentru majoritatea nativilor. Unii vor descoperi noi lucruri despre ei, iar alții au șansă să creeze conexiuni unice. Citește previziunile astrologice pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

fundal albastru cu cele 12 zodii ale horoscopului de azi, 9 august 2022
Horoscopul zilei de azi, 9 august 2022, va fi o zi deosebită pentru majoritatea nativilor. Unii vor descoperi noi lucruri despre ei, iar alții au șansă să creeze conexiuni unice. Citește previziunile astrologice pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești | Shutterstock.com

Conform horoscopului pentru marți, 9 august 2022, nativii se pot simți entuziasmați, dornici să-și expună argumentele pentru a se impune și grăbiți. Pot exista tensiuni între sexe și unele zodii sunt mai predispuse să risipească bani, să își reprime emoțiile și să fie pasionale, confrom predicțiilor astrologilor.

Horoscopul zilei de 9 august 2022. Ce au pregătit astrele

Surprize pentru unele semne zodiacale, care au parte de surprize marți. Iată ce au pregătit astrele pentru ziua de azi, 9 august 2022.

Horoscop 9 august 2022: Berbec

Articolul continuă după reclamă

Femeile însărcinate ar trebui să aibă o grijă deosebită astăzi. Dacă este posibil, indicat este să nu stea lângă cei care fumează deoarece ar putea afecta grav copilul nenăscut.

Dragă Berbec, s-ar putea să fii iritat din cauza rudelor persoanei iubite. Astăzi vei fi în centrul atenției și succesul este la îndemână. Este o zi bună pentru câteva activități de recreere și divertisment.

Citește și: Cele trei zodii care își vor întâlni marea iubire această săptămână. Ce nativi vor avea parte de un nou început în dragoste

Horoscop 9 august 2022: Taur

Dacă în ultima perioadă ai fost tensionat/ă, vei scăpa complet de probleme. Este mai bine să-ți schimbi stilul de viață pentru a nu mai trece prin aceste probleme. Azi sunt șanse mari să primești o sumă de bani care te va ajuta mult.

Familia va ocupa un loc special în viața ta. Vei face o schimbare pozitivă în carieră dacă accepți o invitație la cafea. Ai puterea de a-i convinge pe alții și asta te va ajuta să primești ce-ți dorești.

Horoscop 9 august 2022: Gemeni

Astăzi ți se vor prezenta multe scheme financiare noi. Indicat este să urmărești cu atenție argumentele pro și contra înainte de a face o investiție.

Sunt șanse mari să faci o călătorie îndepărtată care se va dovedi a fi obositoare, dar extrem de plină de satisfacții. Nu forța persoana iubită să te urmeze dacă vezi că nu simte acest lucru.

Horoscop 9 august 2022: Rac

Deoarece Luna este în Săgetător, astăzi te vei simți deprimat/ă. Trebuie să-ți stabilești obiectivele și să lucrezi pentru ele. Amintește-ți, nimic nu te poate împiedica să îți atingi obiectivele dacă ai decis asta.

Vei fi interesat/ă de sporturi în aer liber pentru te distanța de problemele de familie. Cineva apropiat își dorește să petreacă timp alături de tine. Din păcate, nu îi vei face pe plac.

Horoscop 9 august 2022: Leu

Astăzi, norocul va fi în favoarea ta la locul de muncă. Vei fi într-o dispoziție bună și fericită să asculți pe toată lumea acasă și la birou. Noi oportunități și posibilități vor apărea în calea ta. Poți pleca într-o călătorie scurtă legată de muncă.

Vei petrece momente fericite alături de familie și cei dragi. Vei întâlni un vechi prieten și starea ta financiară se va îmbunătăți treptat.

Horoscop 9 august 2022: Fecioară

Stai pe loc și gândește-te la călătoria ta și cum ai putut să ajungi aici. Astăzi vei primi lucruri bune. Este posibil să suferi pierderi financiare. În ciuda stresului din viața personală și profesională, vei petrece momente bune alături de cei dragi.

Comportamentul neregulat al partenerului/partenerei te va face să suferi astăzi. Dimineața, s-ar putea să te simțiți puțin obosit/ă. Pe măsură ce ziua avansează, vei obține rezultate în favoarea ta. Un străin poate crea diferențe între tine și persoana dragă. Așadar, fii atent la oricine încearcă să te influențeze în viața ta personală.

Horoscop 9 august 2022: Balanță

Petrece timpul liber cu membrii familiei dacă te simți excesiv de stresat/ă astăzi. Afecțiunea celor dragi te-ar putea ajuta să ieși din necazuri.

Poți discuta probleme financiare și planuri de viitor împreună cu soțul/soția. Călătoriile și activitățile educaționale îți vor spori gradul de conștientizare. Indicat este să nu fii nepoliticos/nepoliticoasă cu oaspeții, deoarece comportamentul nu numai că îți va supăra familia, ci și va crea un gol în relații.

Horoscop 9 august 2022: Scorpion

Astăzi, toate angajamentele și tranzacțiile financiare trebuie tratate cu atenție. În plan sentimental, e posibil să întâmpini probleme. Persoana iubită nu va putea să-ți împărtășească sentimentele în mod deschis, ceea ce te poate supăra. Câțiva colegi vor conspira împotriva ta, motiv pentru care trebuie să fii atent/ă și să lucrezi cu maximă precauție.

Horoscop 9 august 2022: Săgetător

Un prieten apropiat poate avea nevoie de ajutorul tău. Este posibil să fii nevoit/ă să vizitezi pe cineva și vei avea de câștigat. E o zi bună pentru tine deoarece ai timp pentru a analiza și gândi la viitor. Nu este o perioadă bună din punct de vedere sentimental, dar nu îți pierde speranța.

Horoscop 9 august 2022: Capricorn

S-ar putea să rămâi supărat/ă din cauza discordiei în familie. Activitatea fizică te poate ajuta să scapi de stres. Poate dorești să câștigi bani rapid.

Este posibil ca membrii familiei să nu se ridice la înălțimea așteptărilor tale. Mintea ta poate fi tulburată de persoana iubită. La locul de muncă, ai șansa să demonstrezi că ai idei productive.

Horoscop 9 august 2022: Vărsător

Azi, tinzi să cheltui bani și asta te poate stresa foarte tare. Unele persoane se pot autoinvita la tine, lucru care nu îți e pe plac.

Cuvintele dure din partea partenerului tău te pot supăra. La locul de muncă se poate întâmpla ceva uimitor care te poate înveseli. Relația ta poate cere mult timp și răbdare.

Horoscop 9 august 2022: Pești

Ziua se poate dovedi benefică pentru tine. Menținerea păcii în familie poate cere eforturile deosebite. Partenerul tău poate deveni nepoliticos cu tine.

Munca la birou va câștiga avânt cu sprijinul colegilor tăi. Poți petrece ceva timp de calitate citind o revistă sau un roman interesant. Viața ta conjugală nu e la fel de fericită pe cât e de obicei.

Cele trei zodii care își vor întâlni marea iubire această săptămână. Ce nativi vor avea parte de un nou început în drago...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x