Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 septembrie 2019: Zodia Vărsător este înconjurată de iubire și armonie

 

Horoscop zilnic: horoscop 17 septembrie 2019 - află ce anunță Zodiacul de luni pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop zilnic: horoscop 17 septembrie 2019 Zodia Berbec

În prima parte a zilei aveți tendința de a fi cam confuz și s-ar putea să nu-i înțelegeți corect pe cei din jur. Se pare că nici intuiția nu vă ajută astăzi, dar vă puteți baza pe sfaturile unei rude mai în vârstă. Vă recomandăm să evitați întâlnirile de afaceri și să amânați deciziile important

Horoscop zilnic: horoscop 17 septembrie 2019 Zodia Taur

Grijile pe care vi le faceți nu par să fie justificate. Aveți șanse reale de reușită, atât pe plan social, cât și sentimental. Nervozitatea pe care o resimțiți este cauzată de oboseala acumulată. Ocupați-vă de activități de rutină și odihniți-vă mai mult

Horoscop zilnic: horoscop 17 septembrie 2019 Zodia Gemeni

Astăzi nu este recomandabil să vă asumați noi responsabilități la locul de muncă. Amânați deciziile importante și păstrați-vă calmul în discuțiile cu colegii! Situația financiară ar trebui să fie destul de bună, dar simțul practic este redus și vă poate crea probleme în afaceri.

Horoscop zilnic: horoscop 17 septembrie 2019 Zodia Rac

 Abia aştepţi să vezi ce urmează, ce se va întâmpla mâine, spre ce te îndrepţi, iar această curiozitate te ajută să menţii ritmul alert, tonusul pozitiv şi dorinţa vie de a merge mai departe. Nu te teme de nimic, ci fii sigur că scenaristul eşti chiar tu, deci, evident, poţi să-ţi brodezi povestea aşa cum ţi-ar plăcea tu să continue.

Horoscop zilnic: horoscop 17 septembrie 2019 Zodia Leu

Ai nevoie de cineva care să îţi ridice moralul cumva, dar nu atragi alături de tine decât alte şi alte surse de enervare şi tristeţe. Mai bine te-ai retrage o zi în sinea ta, fără să mai auzi nimic în jur, deoarece orice element cu care dai astăzi piept declanşează în inima ta adevărate furtuni de senzaţii, dar nicidecum dintre cele mai pozitive.

Horoscop zilnic: horoscop 17 septembrie 2019 Zodia Fecioară

Ceri mult de la cei din jur, ai ridicat foarte sus ştacheta, dar nici că vrei să scazi cumva pretenţiile. Eşti conştient că numai aşa, cerând totul de la ei, îi vei motiva să se apuce serios de treabă şi să-şi demonstreze potenţialul. Dacă te-ai mulţumi cu puţin, şi rezultatele ar fi modeste, tocmai de aceea ceri şi de la propria persoană mult şi astfel, prin exemplu personal, îi vei ambiţiona şi pe ceilalţi.

Horoscop zilnic: horoscop 17 septembrie 2019 Zodia Balanță

În prima parte a zilei se pare că nu vă reușește mai nimic și simțiți că vă irosiți energia. Prietenii și familia vă înțeleg și vă ajută. Vă sfătuim să fiți prudent și să nu refuzați ajutorul pe care vi-l oferă o persoană mai în vârstă din familie

Horoscop zilnic: horoscop 17 septembrie 2019 Zodia Scorpion

În cursul dimineții s-ar putea să fiți cam confuz. Vă sfătuim să amânați deciziile de afaceri, oricât ar părea de urgente, pentru că există riscul să luați decizii greșite, cu consecințe grave. În schimb, pe plan sentimental parcurgeți o perioadă favorabilă, în care predomina romantismul, ceea ce vă ajută să vă păstrați moralul ridicat.

Horoscop zilnic: horoscop 17 septembrie 2019 Zodia Săgetător

Este posibil ca un prieten să vă propună să vă asociați într-o afacere. Vă sfătuim să nu luați o decizie astăzi, pentru că riscați să nu fie cea mai bună. Relațiile sentimentale ar trebui să decurgă foarte bine. Sunt șanse să petreceți o seară romantică în compania partenerului de viață.

Horoscop zilnic: horoscop 17 septembrie 2019 Zodia Capricorn

A venit vremea să le iei pe toate la rând şi, deşi sunt neînsemnate ca importanţă, te vei simţi foarte bine că le-ai şters de pe listă una câte una. Familia joacă un rol major în rezolvarea acestor sarcini, deci nu încerca să le faci de unul singur, ci atrage-i şi pe ei în activităţile cotidiene. Sunt ajutoare de încredere!

Horoscop zilnic: horoscop 17 septembrie 2019 Zodia Vărsător

Îţi găseşti armonia, iubirea şi bucuria împărtăşind altora această stare de bine care te cuprinde. Înconjoară-te de oameni care simt la fel ca tine, care sunt pe aceeaşi lungime de undă, deci lasă feelingul tău special să te ducă exact spre oamenii potriviţi acestei stări.  Fugi de cei agresivi sau invidioşi, care pot privi ciudat starea ta de bine.

Horoscop zilnic: horoscop 17 septembrie 2019 Zodia Pești

Se pare că nu sunteți în formă și nu vă simțiți in stare să terminați o lucrare importantă. Astrologii vă sfătuiesc să nu vă asumați noi responsabilități, pentru că riscați să vă irosiți energia. În partea a doua a zilei s-ar putea să fiți invitat la o petrecere, unde aveți șanse să vă simțiți excelent alături de partenerul de viață și de prieteni.

Citește și: Horoscop săptămânal 16-22 septembrie 2019. Oportunități și schimbări pe plan profesional pentru Scorpionfacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI