Horoscop zilnic: horoscopul zilei 18 septembrie 2019: Zodia Balanță scoate bani din piatră seacă

 

Horoscop zilnic: horoscop 18 septembrie 2019 - află ce anunță Zodiacul de miercuri pentru fiecare zodie în parte. Balanța scoate bani din piatră seacă, iar Leul s-a săturat să lucreze cu persoane mediocre.

Horoscop zilnic: horoscop 18 septembrie 2019 Zodia Berbec

Uită de misiunea pe care ţi-ai asumat-o, aceea de a ajuta pe cineva azi, şi fii mai degrabă alături de iubitul tău. Trece prin nişte momente grele şi nici măcar tu, cu intuiţia care îţi este caracteristică, nu ai reuşit să îţi dai seama de ele. Azi lasă însă garda jos!

Horoscop zilnic: horoscop 18 septembrie 2019 Zodia Taur

Construirea unei cariere de succes și obținerea respectului în societate devin scopuri esențiale, pentru Tauri. Esențială este, în acest context, și clădirea unei imagini respectabile și care să vă ofere aura unui om de succes.

Horoscop zilnic: horoscop 18 septembrie 2019 Zodia Gemeni

Nu ştim ce vei întreprinde azi, dar se pare că vei realiza nişte schimbări extrem de importante în societatea în care trăieşti, chiar de natură politică. Succesul şi inspiraţia sunt de partea ta, dar şi conjunctura astrala îţi va fi favorabilă. Nu te lăsa, chiar dacă la un moment dar auspiciile nu par să sugereze că vei avea parte de noroc.

Horoscop zilnic: horoscop 18 septembrie 2019 Zodia Rac

Starea de sănătate este excepţională, numai că partenerul de cuplu devine extrem de mofturos. Vă decideţi să-i faceţi pe plac de dragul liniştii familiale. Nu sunteţi criticat, dar speraţi ca cei dragi să vă aprecieze eforturile continue. Seara, apar mulţi musafiri neinvitaţi.

Horoscop zilnic: horoscop 18 septembrie 2019 Zodia Leu

Nu mai doriţi să lucraţi cu persoane mediocre şi veţi lua măsuri drastice, criticate de mulţi dintre colaboratori. O discuţie „amicală” se termină cu o ameninţare greu de suportat, de care însă oricum sunteţi decis să nu ţineţi seamă. Vă implicaţi în investiţii prea împovărătoare.

Horoscop zilnic: horoscop 18 septembrie 2019 Zodia Fecioară

Deşi sunt câteva probleme care se anunţă azi la orizont în familia ta, tu nu vei fi acolo pentru a avea de-a face cu ele. În schimb, te întâlneşti cu un amic pe care nu l-ai mai văzut de multă vreme, şi care îţi va face seara mai frumoasă, ferindu-te şi de aceste conflicte.

Horoscop zilnic: horoscop 18 septembrie 2019 Zodia Balanță

Nevoia de disciplină vă ajută să ajungeţi unde doriţi – la îmbunătăţirea situaţiei familiale şi, implicit, financiare. Din păcate, mai aveţi însă de aşteptat. E necesar să faceţi rost de bani şi sunteţi hotărât să-i scoateţi şi din piatră seacă pentru a vă pune în practică ideile.

Horoscop zilnic: horoscop 18 septembrie 2019 Zodia Scorpion

Partenerul are niște așteptări deosebite de la dumneavoastră. E bine să discutați deschis despre ele, pentru ca nimeni să nu își facă impresii sau planuri greșite. Treptat, planeta zodiei tale își va arăta și aspectele pozitive, aducând ordine în viața dumneavoastră financiară.

Horoscop zilnic: horoscop 18 septembrie 2019 Zodia Săgetător

Ţi-ai tot făcut planuri în ultima perioadă, ca să ajungi să te întâlneşti cu un om drag, dar se pare că lucrurile nu au ieşit aşa cum sperai tu. Azi vei reuşi însă să vezi acea persoană, chiar fără să depui niciun efort! Circumstanţele lucrează în favoarea voastră şi îţi oferă fără efort ceea ce îţi doreai.

Horoscop zilnic: horoscop 18 septembrie 2019 Zodia Capricorn

Cel mai comod pentru dv. va fi să consideraţi că partenerul este vinovat de tot ceea ce vă supără. Nu sunteţi răbdători şi vă pierdeţi şi ultima fărâmă de afecţiune. Persoana iubită are o realizare de proporţii şi sărbătoriţi cu amicii comuni. Relaxare, numai la ore foarte târzii.

Horoscop zilnic: horoscop 18 septembrie 2019 Zodia Vărsător

Partenerul de cuplu va fi înţelegător cu dv. şi va propune o detaşare de evenimente, prin părăsirea localităţii sau prin efectuarea câtorva zile de concediu. Deciziile de acum sunt prea importante, pentru a le pune imediat în practică. Seara, comentarii amicale foarte neplăcute.

Horoscop zilnic: horoscop 18 septembrie 2019 Zodia Pești

Tu ai reuşit mereu în viaţă pentru că ai o etică de muncă puternică, dând dovadă de atenţie şi de responsabilitate. Lucrurile nu vor fi nici azi diferite şi se pare că vei reuşi să bifezi o promovare graţie acestui cumul de atitudini. 

Citește și: Horoscop săptămânal 16-22 septembrie 2019. Oportunități și schimbări pe plan profesional pentru Scorpionfacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI