Căutare Live

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 7 mai 2019. Vărsătorii au parte de miracole

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 7 mai 2019. Vărsătorii au parte de miracole și pot avea tot ceea ce-și doresc, Taurii continuă să se afirme, Capricornii își schimbă viața! Ce anunță horoscopul zilei de marți, 7 mai 2019. 

horoscop zilnic: horoscopul zilei 7 mai 2019

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 7 mai 2019. Vărsătorii au parte de miracole și pot avea tot ceea ce-și doresc, Taurii continuă să se afirme, Capricornii își schimbă viața! Ce anunță horoscopul zilei de marți, 7 mai 2019.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 7 mai 2019 Berbec

Horoscopul te atenționează că te afli într-un moment de apogeu, în ce privește stresul, agitația și îngrijorarea. Te-ai epuizat, fie gândind prea mult, fie încercând să faci și treburile altora sau să rezolvi chiar și problemele care nu-ți aparțin. Așadar, acum poți alege: fie continui în ritmul acesta și aștepți să fii forțat, eventual de o afecțiune fizică, să te oprești, fie încetezi de bună voie și începi să te îngrijești. Seara îți aduce timp favorabil pentru meditație, liniște, introspecție, schimbări de atitudine și crezuri.

Horoscop săptămânal 6 -12 mai 2019: Racii au de ales între soție și amantă

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 7 mai 2019 Taur

Ești foarte aproape de materializarea oricărei dorințe, cu condiția să știi foarte clar ce vrei. Dacă îți dorești o locuința nouă, vei primi informația necesară necesară și vei putea face pașii optimi către aceasta. Dacă îți dorești o slujbă nouă, poți primi informații utile sau întâlnești oamenii potriviți, care te ajută să împlinești această dorință. Dacă vrei o relație sau orice altceva, de asemenea, ai șansa să faci păși importanți în direcția dorită. Ai tot ce vrei!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 7 mai 2019 Gemeni

Detașarea este cuvântul cheie. Oricare ar fi scopul urmărit în activitatea pe care o întreprinzi, renunță la planuri rigide și așteptări. Poate fi o zi a miracolelor pentru cei care se lasă surprinși, aleg să trăiască momentul prezent în totalitate, se detașează de orice așteptare sau regret, au curajul să se lase purtați de necunoscut, oriunde și oricum. Horoscopul zilei te anunță că e timpul să dai drumul, să respiri adânc și să permiți experiențelor să vina spre tine, fără efort și fără frică. Ieși din automatism, din rutină, și fă ceva nou, ceva diferit. Vei fi uimit de rezultate!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 7 mai 2019 Rac

Ai șansa să vezi un cerc, un tipar de relaționare distructiv pe care l-ai tot repetat, care-și are cauzele în trecutul îndepărtat, poate chiar în alte vieți. Răni încă sângerânde te pot determina să faci alegeri bazate pe ego, din dorință de a le acoperi. Însă, dacă ești atent și sincer cu tine, dacă te uiți la imaginea de ansamblu, poți identifica și alte posibilități/alegeri, mult mai constructive. Pentru asta, e nevoie să asculți cu atenție mesajele subtile care ajung la ține, să primești și să fructifici ghidarea Divină, să-ți asculți din nou intuiția, să-ți folosești înțelepciunea. E timpul să închei un capitol dureros al vieții tale și să mergi mai departe, cu o viziune nouă.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 7 mai 2019 Leu

Ai avut o gândirea egoistă, dar asta trebuie să înceteze. Ai crezut că lucrurile nu sunt bine așa cum sunt și că lumea nu e un loc tocmai frumos. Ai nevoie de recuperare de forţe, schimbare de registru organic: energie, vigoare, ambiţie şi combativitate. Ai amri șanse de succes în carieră. Te poți afirma și pe plan artistic (cei doi Benefici vor alcătui cel mai bun aspect astral).

Citește și
colaj de imagini cu un barbat care sta intins in pat
Și-a donat rinichiul soacrei și nu i-a venit să creadă ce a făcut iubita lui o lună mai târziu. Nu se aștepta la acest gest
Și-a donat rinichiul soacrei și nu i-a venit să creadă ce a făcut iubita lui o lună mai târziu. Nu se aștepta la acest gest
colaj de fotografii cu anamaria vartolomei, denumita cea mai buna actrita in Franta
Anamaria Vartolomei, tânăra de origine română, desemnată „Cea mai bună actriță” în Franța. Ce film i-a cucerit pe francezi
Anamaria Vartolomei, tânăra de origine română, desemnată „Cea mai bună actriță” în Franța. Ce film i-a cucerit pe francezi
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
Mai multe articole

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 7 mai 2019 Fecioară

Te bucuri de o zi fructuoasă, așa cum meriți. A venit vremea culesului de roade, în urma a ceea ce ai semănat. S-ar putea să fii uluit de rapiditatea cu care unele gânduri se materializează iar unele dorințe se împlinesc. Totul devine mai clar și mai ușor decât a fost în ultima vreme. Există mai multă ușurință în tot ce faci, iar ideile inspirate nu contenesc să apăra. E o zi binecuvântată.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 7 mai 2019 Balanță

Te afli într-un moment extrem de important al existenței tale, când ceva vechi trebuie să plece, o parte din tine moare, pentru a fi înlocuită de ceva nou, mult mai puternic și clar. Dacă te afli într-o relație tensionată, la un job care nu te mai împlinește sau în alte astfel de circumstanțe provocatoare, e timpul să faci niște alegeri ferme și să mergi mai departe. În definitiv, este vorba despre tine și despre convingerile tale vechi. Schimbarea este iminentă!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 7 mai 2019 Scorpion

Te-ai străduit destul să controlezi totul. A venit vremea detașării, renunțării la atașamente, îndreptării atenției către lucrurile mărunte ale vieții. Poți face curățenie în casă, poți să te ocupi de treburi pe care le-ai tot amânat și poți să faci ordine chiar și în gânduri. E clar că cea mai mare barieră, în calea succesului dorit, ești chiar tu, deci cel mai bun lucru pe care-l poți face este să te dai la o parte din calea ta. Încetează să-ți asumi și responsabilitățile altora, pentru a avea apoi de ce să te plângi că nimeni nu te ajută.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 7 mai 2019 Săgetător

Ești într-un moment de impas, în care nu știi în ce direcție s-o apuci și ce să faci, pentru a-ți regăsi liniștea și bucuria. Acceptă că toți avem în viață perioade grele și că acestea își au rostul lor în creșterea și evoluția noastră. Lasă lucrurile așa cum sunt și fii atent la vocea interioară. Ai grijă la cei care îți se fac promisiuni mari, nu te încrede în ele! Soluțiile pripite și disperate nasc rezultate disperate. Răbdare!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 7 mai 2019 Capricorn

Provocarea constă în a te exprima exact așa cum simți, fără a mai face compromisuri și fără a te mai teme? Poți face asta? Nu mai e cazul să rămâi într-o relație sau la un job, în locul și poziția în care ești de mult timp, doar pentru că te-ai obișnuit sau pentru că nu ai încredere suficientă în tine. E momentul să schimbi ceva, să faci ceva diferit și să apoi să observi rezultatele miraculoase care apar. Ești în stare?!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 7 mai 2019 Vărsător

Creezi multe și ai o forță incredibilă. În această zi, pur și simplu te simți co-creator și poți să vezi totul într-o lumina sacră. Dacă în parteneriatele și relațiile tale au existat tensiuni, acum vezi și primești darurile. Tot ce ține de acest domeniu de viață este atins de armonie și grație, în această săptămâna. Poți intra într-un parteneriat nou, benefic, sau îți poți aduce relațiile vechi la un nivel mai înalt, spiritual. În orice caz, ești conștient pe deplin, că niciodată nu ești singur și că miracolele sunt la tot pasul. Deschide-ți inima!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 7 mai 2019 Pești

Te vei deta detaşa de problemele celor apropiaţi. Cunoscuţii şi prietenii nu vor juca un rol important, în această perioadă, în viaţa voastră. Informaţiile au menirea să-i avertizeze la timp pe cei născuţi în Peşti de riscurile pe care le presupune continuarea unei prietenii cu persoane nedemne, suspecte ori chiar vinovate. Succes la locul de muncă sau afirmare meritorie.

sursa info: astrocafe

Ai un prieten în zodia Pești? Ar putea fi cea mai mare bogăţie din viaţa ta... Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 mai 2019. O zodie ar putea afla că este înșelată de persoana iubită! Acești nativ...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri