Live acum
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de vineri, 28 februarie 2020. O zi excelentă pentru gemeni și lei, iar fecioarele sunt pline de energie

Berbecii trebuie să fie mai activi,în schimb leii sunt plini de voioșie, în schimb racilor li se recomandă să își stabilească bine obiectivele înainte de a acționa.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de vineri, 28 februarie 2020, pentru zodia Berbec

Rutina este bună, dar uneori iți cam limitează șansă de a crește, de a evolua, de a te te dezvolta, atât personal, cât și în ceea ce privește sectorul muncii. Ieși din zona de confort! Ai atâtea planuri, idei și atâția munți de cucerit!

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de vineri, 28 februarie 2020, pentru zodia Taur

Ți-ai propus să nu te stresezi, să accepți și părerile celorlalți și să abordezi totul cu înțelepciune. Astăzi iți doreșți să cunoșți oameni noi, să auzi frânturi de viață interesante, să asculți povesti care să te motiveze și să te ambiționeze.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de vineri, 28 februarie 2020, pentru zodia Gemeni

Pentru tine ziua de astăzi este o binecuvântare, mai ales pentru că Universul dorește să-ți scoață în evidenta câteva lucruri în care crezi cu tărie. Sugestia zilei: o experiență valoroasa pentru tine ar fi să te pui în locul celuilalt și să încerci să priveșți lucrurile din perspectiva acestuia.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de vineri, 28 februarie 2020, pentru zodia Rac

Nu te grăbeșți nicăieri și cu siguranță nici la luat decizii până nu știi răspunsurile la toate întrebările. Care este planul tău? Dar obiectivele? Știi exact care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi astfel încât să-ți atingi dorințele?

Horoscopul culorilor îți dezvăluie trăsăturile de personalitate.Care este cea mai inocentă zodie, conform acestui zodiac

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de vineri, 28 februarie 2020, pentru zodia Leu

Eșți plin de voioșie, de visare și de entuziasm astăzi, iar tot ce iți doreșți în prezent este să-ți încarci spiritul cu multa energie pozitiva și să ți se reconfirme că viață este plina de mistere și de povesti magice.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de vineri, 28 februarie 2020, pentru zodia Fecioara

Visezi la o reușită răsunătoare și de lunga durata! Eșți plin de energie și simți că poți să te descurci cu orice obstacol apare. Este un cadru astral excelent pentru a te focusa pe o problema carei nu i-ai găsit soluție până în prezent.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de vineri, 28 februarie 2020, pentru zodia Balanță

În ultima perioada ai fost foarte focusat pe munca, pe tot felul de sarcini ce țîn de sfera afacerilor externe , iar astăzi iți doreșți să lași cariera pe locul doi și să te dedici familiei. Eșți dornic de afecțiune, iar astrele iți recomanda să te lași purtat de val.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de vineri, 28 februarie 2020, pentru zodia Scorpion

Priveșți cu încredere atunci când se încheie un capitol, dar și cu suficient de mult optimism, atunci când începi unul nou. Spre ce noi etape iți îndrepți atenția? La ce noi colaborări te gândeșți? Astăzi se anunță câteva oportunități foarte bune în ceea ce privește cariera ta!

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de vineri, 28 februarie 2020, pentru zodia Săgetător

Este important să ramai deschis la toate ideile venite, căci viață iți poate oferi multe oportunități și multe modalități de a te surprinde plăcut. Partea buna este că începi să gândeșți diferit, eșți creativ și în același timp, reușeșți să-ți păstrezi autenticitatea.

Horoscopul arboricol sau celtic. Ce credeau druizii despre fiecare semn zodiacal și care sunt caracteristicile nativilor, conform celui mai vechi zodiac

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de vineri, 28 februarie 2020, pentru zodia Capricorn

Este foarte posibil că astăzi lucrurile să nu decurgă conform agendei tale, rutinei obișnuite sau conform așteptărilor tale. Sfatul astrelor pentru astăzi este următorul: pregătește-te pentru multe surprize și situații neprevăzute!

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de vineri, 28 februarie 2020, pentru zodia Vărsător

Cuvintele cheie pentru aceasta zi: studiu, cercetare, descoperire, rezolvare. Și cum eșți curios din fire, afla că ziua de astăzi cu siguranță iți vă oferi ocazia să cercetezi și să faci descoperiri bazate și pe propria experiență.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de vineri, 28 februarie 2020, pentru zodia Pești

Semnul tău zodiacal se afla în sectorul spiritualității, de aceea fii atent la abilitățile extrasenzoriale. Eșți mai aproape că oricând de a descoperi adevărul, de a reuși, de aceea nu ignora semnele, indiciile și ceea ce-ți transmite cel de-al șaselea simt.

superbebe.ro

Recomandari