Live acumiRoast Istoric
Prime Time 20:00Chefi la Cutite

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 mai 2019. O zodie ar putea afla că este înșelată de persoana iubită! Acești nativi își vor ieși din minți

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 mai 2019. O zodie ar putea bănui că este înșelată de persoana iubită, iar alți nativi și-ar putea ieși din minți chiar și de la un fleac. 

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 mai 2019. O zodie ar putea bănui că este înșelată de persoana iubită, iar alți nativi și-ar putea ieși din minți chiar și de la un fleac.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 mai 2019. Taur

Taurii tânjesc să fie luați prin surprindere, să fie impresionați de cineva, chiar pot simți nevoia să se îndrăgostească.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 mai 2019. Gemeni

Intuiția foarte bună a Gemenilor îi ține departe de conflicte, dar le ridică și ceva suspiciuni în privință persoanei iubite.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 mai 2019. Rac

Racii trebuie să fie pregătiți astăzi pentru situații neplăcute. Nu stau foarte bine cu răbdarea și și-ar putea ieși ușor din minți de la cel mai mic fleac.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 mai 2019. Leu

Dragi Lei, o relație de prietenie se poate transforma ușor într-una de dragoste, mai ales dacă aveți foarte multe lucruri în comun cu acea persoană.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 mai 2019. Fecioară

Chiar dacă sunt înconjurate de oameni negativisti, Fecioarele reușesc să își mențină o stare de spirit excelentă. Asta este cel mai bun răspuns la răutățile din jur.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 mai 2019. Balanță

După o perioadă ceva mai agitată, viață sentimentală a Balanțelor intră pe un făgaș liniștit, iar Cupidon le poate face mari surprize și nativilor singuri.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 mai 2019. Scorpion

Scorpionii pot face astăzi un gest cu care să își impresioneze profund partenerul. Pentru iubire, acești nativi merg până în pânzele albe.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 mai 2019. Săgetător

Săgetătorii pot pierde o persoană de mare valoare, dacă tot băț pasul pe loc și nu iau o hotărâre. Ezitarea în plan sentimental le va aduce numai pierderi.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 mai 2019. Capricorn

Capricornii pot trece astăzi printr-un rollercoaster emoțional. De la bucurie la tristețe, de la plictiseală la adrenalină, iar asta poate fi din cauza sau datorită unei persoane foarte dragi lor.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 mai 2019. Vărsător

Vărsătorii simt nevoia să fie recunoscători unor persoane din jur și să facă pentru aceștia lucruri. pe care nu le-ar face în mod normal.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 mai 2019. Pești

Nativii Pești trebuie să învețe să lase la serviciu problemele de acolo, pentru că altfel riscă să se dezechilibreze și în dragoste.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 mai 2019. Berbec

Dragi Berbeci, este posibil să va ceară ajutorul un membru al familiei, iar sprijinul vostru să conteze enorm.

Recomandari