Live acumObservator 19
Prime Time 20:30X Factor

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de marți, 24 decembrie 2019. Iubire la tot pasul pentru Berbeci! O altă zodie va câștiga bani dintr-un hobby

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de marți, 24 decembrie 2019. Astrele au o ivrare specială astăzi! Dacă veștile bune vin la pachet cu clopoței, cele rele sunt însoțite de soluții.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de marți, 24 decembrie 2019 - zodia CAPRICORN

Capricornii care lucrează pe parcursul zilei se vor simți inspirați să înceapă proiecte noi, lucru pentru care sunt susținuți, dacă adaugă și puțin curaj în deciziile lor. Cei care se bucură de o zi liberă ar trebui să reaprindă flacără în cuplu.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de marți, 24 decembrie 2019 - zodia VĂRSĂTOR

Și Vărsătorii sunt extrem de creativi, însă nu la muncă! O să fie atenți la detalii, de la platingul aperitivelor și până la fundițele de cadou. Cei din jur ar trebuui să le aprecieze eforturile, pentru că nu se va mai întâmpla prea curând!

Horoscopul Crăciunului 2019. O zodie se va da peste cap, dar este posibil să sufere o dezamăgire! Berbecii și-ar putea face dușmani

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de marți, 24 decembrie 2019 - zodia PEȘTI

Peștii sunt destul de grăbiți, pentru că nu au avut timp de shopping. Orice ați avea de făcut, astrele vă recomandă să vă organizați și să luați totul pe rând.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de marți, 24 decembrie 2019 - zodia BERBEC

Iubire la tot pasul pentru Berbecii care au inima deschisă. Nu sunteți cei mai romantici nativi, însă, cu puțin efort, îi puteți detrona și pe Raci. Sfatul astrelor este să acceptați orice provocare, dar să lansați și voi câteva provocări.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de marți, 24 decembrie 2019 - zodia TAUR

Nativii Taur petrec Ajunul în familie. Dacă este cea de la birou, să fiți inspirați, pentru că începeți proiecte noi, iar dacă vorbim despre cea tradițională, trebuie să aveți grijă să nu iscați mici conflicte.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de marți, 24 decembrie 2019 - zodia GEMENI

Gemenii au noroc pe partea financiară. Dacă știți să cântați colinde, faceți cozonaci sau un vin fiert special, arătați-vă talentul! Cu alte cuvinte, un hobby poate deveni sursa principală de venit, așa că îndrăzniți.

HOROSCOP RUNE pentru săptămâna 23-29 decembrie 2019, cu Mihai Voropchievici. Taurii încep o viață nouă, Scorpionii sunt pe punctul de a-și vedea dorințele îndeplinite

Ce anunță horoscopul zilei de marți, 24 decembrie, pentru celelalte zodii, puteți afla din materialul video de mai sus.

Recomandari