Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de sâmbătă, 28 decembrie 2019. Probleme financiare la final de an pentru o zodie. Se anunță o despărțire pentru nativii Leu

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de sâmbătă, 28 decembrie 2019. Weekendul aduce vești proadte pentru câteva zodii ghinioniste. Care sunt sfaturile astrologilor?

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de sâmbătă, 28 decembrie 2019 zodia BERBEC

Relațiile cu prietenii sunt la ordinea acestor zile de weekend. Pe de o parte datorită faptului că este vacanță și astfel ai timp pentru discuții și întâlniri, însă pe de altă parte, traversezi o perioadă a vieții în care chiar ai nevoie de sfaturile și prezența unor persoane mai experimentate decât ține în ale vieții. Este posibil să-ți displacă ce vei auzi, dar totul vine în ajutorul tău. Ai șanse deosebite de a-ți modifică felul în care gândești și de a adopta alte valori morale.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de sâmbătă, 28 decembrie 2019 zodia TAUR

Zilele acestea se preconizează întâlniri cu multă lume bună, lume care va fi cu ochii și urechile îndreptate asupra ta. Fiecare gest, fiecare vorbă sau piesele vestimentare pe care le vei purta vor fi puse sub lupă și analizate pe îndelete. De aceea, fii prudent, discret și evită extravaganța. O discuție cu cineva important în domeniul profesional în care activezi îți poate aduce avantaje pe termen lung, fie prin informațiile obținute, fie îți poate facilita accesul la un loc de muncă mai bun.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de sâmbătă, 28 decembrie 2019 zodia GEMENI

Călătoriile în străinătate și studiile pe termen lung sunt temele principale ale acestor zile. Toate bune și frumoase, însă, când se ajunge la capitolul costuri, situația se schimbă sau chiar stagnează. Bine ar fi să-ți faci planuri fie de călătorie, fie de studii și să lași acțiunea propriu-zisă pentru o altă perioadă mai bună din punct de vedere financiar. Delectează-ți sufletul cu un film bun, cu muzică de sezon sau vizitează o expoziție de artă alături de prietenii dragi care acum te înconjoară frecvent.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de sâmbătă, 28 decembrie 2019 zodia RAC

Cheltuielile comune cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri te nemulțumesc, fie pentru că îți destabilizează planurile financiare prea mult, fie pentru că știi că este o perioadă austeră și trebuie drămuit fiecare bănut. Important este să ai achitate la zi taxele, facturile sau alte tipuri de datorii și să eviți speculatiile sau achiziționarea creditelor. Ai nevoie să te detașezi de iureșul cotidian și să vezi viață și evenimentele ei dincolo de aparențe

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de sâmbătă, 28 decembrie 2019 zodia LEU

Relațiile parteneriale sunt răscolite. Fie că este vorba despre partenerul de viață, fie despre colaboratorii profesionali, din când în când, se tot repetă anumite chestiuni legate de acțiunile comune, chestiuni care trebuie înțelese și rezolvate corect. Totuși, ești implicat în relații sau colaborări care trebuie să le finalizezi mai devreme sau mai târziu. Dar, cu cât mai devreme cu atât mai bine pentru toată lumea. Îngrijește-ți sănătatea în permanență!

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de sâmbătă, 28 decembrie 2019 zodia FECIOARĂ

Chiar dacă este weekend, gândurile îți zboară la serviciu și colegii de muncă. Bine ar fi să te detașezi de orice activitate care presupune efort și să te ocupi doar de treburile tale personale, de rutină. Pe de altă parte, se pot accentuă afecțiunile sistemului circulator și ale picioarelor. Folosește remedii naturiste pentru îmbunătățirea sănătății tale generale, odihnește-te mult și adopta o dietă ușoară. Este o perioadă bună în care poți privi dincolo de aparențele cotidiene.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de sâmbătă, 28 decembrie 2019 zodia BALANȚĂ

Cheful de distracții și aventuri este la cote mari, însă cei dragi îți pot pune bețe în roate. Bine ar fi să eviți relațiile frivole și petrecerile zgomotoase, pentru că îți consumă prea multă energie vitală. Singurătatea afectivă care te înconjoară are rolul de a te învață să devii mai atent la felul în care îți dăruiești iubirea și de a-ți controla emotivitatea. Minunat ar fi dacă ți-ai rezervă momente pentru un hobby și pentru întâlniri cu oameni care impărtasesc aceleași plăceri că ține.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de sâmbătă, 28 decembrie 2019 zodia SCORPION

Dorință de a stă printre membrii familiei sau de a vizită locurile natale este accentuată și ar trebui să-i dai curs. Sigur că există și neplăceri sau discuții aprinse cu cei dragi, însă până la urmă cu puțin efort și bunavointă, poți depăsi totul cu brio. Ocupă-te de treburile domestice, alcătuiește planuri de îmbunătățire a condițiilor de locuit și chiar planifica-ți vizite regulate în locurile copilăriei și la rude. Cei dragi se vor bucură din plin de prezența ta și de faptul că îi accepți necondiționat așa cum sunt.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de sâmbătă, 28 decembrie 2019 zodia SĂGETĂTOR

Se conturează întâlniri și dialoguri cu neamurile și cu prietenii apropiați. Fiind zile de sărbătoare ar fi bine să îți deschizi sufletul către cei dragi și să te bucuri de prezența fiecăruia. Mentalul tău este obosit și cu greu îți aduni gândurile și vorbele. Lasă-i pe alții să vorbească mai mult, iar tu vorbește puțin și doar strictul necesar. Călătoriile pe distante scurte sunt frecvențe, de aceea fii prudent din toate punctele de vedere.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de sâmbătă, 28 decembrie 2019 zodia CAPRICORN

Zilele weekend-ului îți amintesc de veniturile pe care le dobândești în urmă activității pe care o depui într-un loc de muncă. Totul pornește de la faptul că vrei să faci cumpărături diverse de sezon și se pare că ești nevoit să cheltuiești strictul necesar. Totuși, dacă te gândești bine ai tot ce îți trebuie și chiar nu este nevoie să faci alte cumpărături. Evită mofturile și tentația de a fi prea generos, pentru că nu este momentul și nici nu este nevoie. Odihnește-te mai mult!

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de sâmbătă, 28 decembrie 2019 zodia VĂRSĂTOR

Ești înconjurat de persoane dragi sufletului tău, însă ție nimic nu îți priește. Stările tale de spirit sunt fluctuante și de aici și relațiile cu ceilalți devin tensionate. Controlează-te, fii înțelegător cu toată lumea și evită crtitica și discuțiile lungi. Pot reveni în preajmă ta prieteni mai vechi, de care nu mai știai nimic de multă vreme. Ți-ar prinde bine un masaj, o saună sau plimbări regulate în aer liber. Bucură-te de sărbătorile sezonului și de prezența celor dragi.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de sâmbătă, 28 decembrie 2019 zodia PEȘTI

Weekend-ul acesta ești retras și cu greu poți relaționa cu ceilalți. Ai nevoie de odihnă și de o reorganizare a întregului program de viață. Profită de faptul că este vacanță generală, detașează-te de lucrurile și situațiile mărunte ale vieții și analizează toate evenimentele în care ești implicat. Concluziile desprinse în urmă acestei analize te vor ajută să privești viață cu alți ochi și să îți trasezi ușor alte planuri de viitor pe toate palierele vieții.

Recomandari