Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30X Factor

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de vineri, 3 ianuarie 2020. Panică pentru o zodie! Taurii varsă lacrimi amare din cauza persoanei iubite

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de vineri, 3 ianuarie 2020.  Nativii unei zodii ar putea intra în panică din cauza unor vești ce îi vor copleși, în timp ce Taurii vor vărsa lacrimi amare din cauza persoanei iubite.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de vineri, 3 ianuarie 2020. Capricorn

Gata cu melancolia şi distracţia, dragi Capricorni, pentru că aveţi o mulţime de lucruri de făcut! Nu uitaţi că aţi încheiat anul lăsând pe mâine ce puteaţi face azi.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de vineri, 3 ianuarie 2020. Vărsător

Atitudinea pozitivă a Vărsătorilor este molipsitoare pentru ceilalţi. Astăzi, ei sunt responsabilii cu voia bună oriunde ajung.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de vineri, 3 ianuarie 2020. Pești

Peștii sunt o companie foarte plăcută pentru ceilalţi şi au o vorbă bună pentru oricine are nevoie de una. Nu e de mirare că împart cu ceilalţi buna dispoziţie, dat fiind faptul că se bucură de o perioadă foarte bună.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de vineri, 3 ianuarie 2020. Berbec

Anul începe în forţă pentru Berbeci din punct de vedere profesional. Au şanse foarte mari să obţină o poziţie de lider la locul de muncă.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de vineri, 3 ianuarie 2020. Taur

Taurii care întâmpină dificultăţi în plan sentimental trebuie să dea dovadă de o răbdare de fier şi să înţeleagă că o relaţie nu e veşnic doar lapte şi miere.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de vineri, 3 ianuarie 2020. Gemeni

Gemenii pot fi copleşiti de nişte veşti, de nişte evenimente asupra cărora nu au control, iar asta le poate induce o uşoară stare de panică.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de vineri, 3 ianuarie 2020. Rac

Dragi nativi Rac, astrele vă spun astăzi că sunteţi mult mai puternici decât credeţi şi va îndeamnă să aveţi încredere că veţi putea depăşi situaţia dificilă pe care o trăiţi.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de vineri, 3 ianuarie 2020. Leu

Nativii Leu sunt cu gândul la vacanţă şi acum. Încă câteva zile mai puteţi lenevi. Însă, va fi nevoie să vă reluaţi activitatea cât de curând.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de vineri, 3 ianuarie 2020. Fecioară

Cineva îi supune la presiuni pe nativii Fecioară, însă tăria lor de caracter şi răbdarea sunt cele mai bune arme în faţa oricăror inconveniente.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de vineri, 3 ianuarie 2020. Balanță

O zi plină de romantism, de afecţiune, de mărturisiri siropoase în cazul Balanțelor. Parcă nici ele nu înţeleg de unde vine atât de mult bine.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de vineri, 3 ianuarie 2020. Scorpion

Scorpionii deja încalcă rezoluţiile pe noul an. Respectarea cu sfinţenie a unui plan oricum nu a fost vreodată punctul lor forte.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de vineri, 3 ianuarie 2020. Săgetător

Vin zile excelente pentru Săgetători. Sigur, nu e ca şi cum vor sta degeaba şi viaţa li se îmbunătăţi, dar e clar că au şanse foarte mari să treacă de nişte obstacole mai vechi.

Recomandari