Live acumObservator 19
Prime Time 20:30X Factor

Horoscopul anului 2020 cu astrologul Cristina Demetrescu. Zodiile de foc sunt puse la încercare

Dacă 2019 a fost un an încununat cu noroc, cel care tocmai a început va aduce multă muncă și numeroase provocări profesionale. Apar tensiuni și cumpene, însă realizările nu sunt departe de a fi îndeplinite. Horoscopul anului 2020 a fost prezentat de astrologul Cristina Demetrescu.

Astrologul Cristina Demetrescu

„2019 a fost mai generos cu dorințele. Și în 2020 putem începe cu o listă de dorințe, singura diferență este un echilibru puțin mai mare. 2019 a fost un an extrem de norocos. Unii au pierdut, alții au câștigat.

Cei care au știut ce să ceară universului au câștigat, în 2020 lucrurile sunt mai clare.

Nu mai există blocaje, nu mai există pierderi, dar nici norocul lui 2019. Există muncă! 2020 este mult mai corect decât a fost 2019, e un an promițător.

Este un an care vine cu destul de multe provocări încă de la început. Din luna ianuarie o să simțim o energie extrem de puternică, o energie care schimbă lucrurile, un transfer în care noi nu ne imaginăm.

În momentul de față se produce o conjuncție istorică între două planete care nu s-au mai întâlnit de 38 de ani și acest lucru la nivel global poate să producă schimbări”, a spus Cristina Demetrescu, la Antena 3.

Recomandari