Căutare Live

HOROSCOPUL lunii martie 2018 pentru TAUR. DUȘMANII din umbră ies la atac!

O luna cu situatii imprevizibile pentru Tauri!

HOROSCOPUL lunii martie 2018 pentru TAUR. Martie se anunță, din start, intersantă, dar și periculoasă. Taurii și-au făcut mulți dușmani ascunși, iar luna aceasta situațiile îi fac să iasă din carapace.

HOROSCOP lunii martie 2018 pentru TAUR. O lună interesantă la capitolul prieteni și susținători din mediul socio-profesional. Discuții multe, activități comune, un carusel de evenimente pe care cu greu îl poți urmări. Totuși, se conturează o nouă etapă privitoare la acest relații, etapă cu multe urcușuri și coborâșuri. Fii prudent, pentru că nu este ceea ce pare, iar în umbră predomină interese personale meschine ale unora pe care îi vei depista în a doua parte a lunii.

Prin firea ta exapnsivă și încăpățânată, ți-ai făcut mulți dușmani, care însă nu au dat nimic de bănuit până acum. Interesele lor meschine îi vor scoate la suprafață pentru tine! Așadar, vei avea de înfruntat multe situații la care te așteptai, mai mult sau mai puțin! Totuși, bucură-te de compania celorlalți care sunt sinceri și evită luarea deciziilor majore sau angrenarea în activități care presupun, aparent, scopuri nobile. După 7 ale lunii, sănătatea devine vulnerabilă, deci îngrijește-te corespunzător.

Citește horoscopul lunii martie 2018 pentru toate zodiile!

Cad bani din cer în luna martie! Acestea sunt zodiile din horoscop care dau marea lovitură!... HOROSCOP martie 2018 Gemeni. Schimbări pe toate planurile pentru GEMENI...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri