Căutare Live

Horoscopul zilei, 21 noiembrie 2018! Vești bune pentru o zodie! Are parte de câștiguri financiare colosale

Sunt astăzi oamenii la care ceilalți aleargă pentru tot felul de sfaturi la serviciu și nu numai. Sunt calmi, responsabili, iar echilibrul lor îi face demni de toată încrederea.

Sunt astăzi oamenii la care ceilalți aleargă pentru tot felul de sfaturi la serviciu și nu numai. Sunt calmi, responsabili, iar echilibrul lor îi face demni de toată încrederea.

O zi plină pentru Săgetători în ce privește cariera dar și treburile casnice. Au atât de multe lucruri de făcut și mare noroc că au și energie pe măsură să le ducă la bun sfârșit.

Dragi Capricorn, un proiect pentru care aproape că v-ați dat sufletul se apropie de final. Încă puțină răbdare și putere de muncă și rezultatele vor fi la înălțime.

Vești excelente legate de bani pentru Vărsător. Ziua poate începe monoton, însă o veste primită în jurul serii vă va umple portofelul. Este vorba de ceva legat de vânzarea unui bun.

Peștii lasă impresia că sunt ușor duplicitari la locul de muncă. Ar face bine să își schimbe atitudinea, altfel, cei din jur îi vor marginaliza.

Berbecii sunt concentrați asupra unui plan de afaceri sau investiții, în care cei apropiați lor nu au prea multă încredere. Încăpățânarea lor însă va trece de toate criticile auzite.

Taurii nu știu cum să se mai împartă între atâtea sarcini la serviciu. S-au implicat în mai multe proiecte de-a lungul timpului și abia mai fac față. Puțină detașare de stresul de la birou ar fi binevenită.

O vorba spusă în grabă ar putea iscă un scandal monstru între Gemenii și un coleg de serviciu, sau chiar un șef. Mare atenție la cuvintele aruncate la nervi, pentru că ați putea regretă.

Racii pun mult suflet în ceea ce fac astăzi la serviciu și pot deveni emotivi, chiar puțîn nervoși dacă nu le este apreciată muncă.

Dacă așteptați un semn să dați startul unei afaceri, ei bine, dragi Lei, astăzi este ziua perfectă! Astrele va stau alături, iar ideile pe care le aveți au șanse uriașe să se transforme în succes.

Fecioarele pot primi ceva observațîi de la șefi pentru superficialitatea cu care își fac astăzi treaba, dar au stare de spirit atât de bună, încât nimic nu îi poate atinge.

Ceva dificultăți la început de zi în plan profesional pentru Balanțe. Cu ajutorul unei persoane mai în vârstă vor trece însă cu bine peste obstacole.

Horoscop 21 noiembrie. Zodia Rac primește lovitura fatală din partea astrelor!... Horoscop 22 noiembrie. Zodia care se umple de bani! Astrele îi oferă câștig uriaș...
Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Pentru o zi aniversară, o zi onomastică sau pentru un weekend petrecut cu familia și...
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022. Leii iau o decizie dificilă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. În...
Parteneri
Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Catine.ro
Ultimele știri
x