Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Horoscopul zilei, 25 decembrie 2019. Ce zodii vor avea parte de iubire

Rosse Stan a pregătit horoscopul zilei de 25 decembrie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, urmărește clipul de mai sus.

Horoscopul zilei, 25 decembrie 2019

Capricorn

Nativii capricorn au pregătite listele, de la cadouri, până la meniuri și au organizat tot, iar acum ar fi cazul să vă relaxați.

Vărsător

Vărsătorii în schimb au lăsat totul pe ultima sută de metri. Aceștia au pretenția ca cei dragi să se ocupe de tot. Ați putea fi dezamăgiți, pentru că este rândul vostru să fiți Moș Crăciun, așa că mobilizați-vă și recuperați timpul pierdut.

Pești

Planul sentimental este foarte bine aspectat dacă vorbim de pești. Cei aflați întro relație vor trece la un alt nivel, iar cei singuri vor auzi clopoței care prevestesc o poveste de dragoste.

Berbec

În programul berbecilor s-ar putea strecura o călătorie neașteptată către Polul Nord pe care nu ar trebui să o amâne, chiar dacă sunt total nepregătiți și nu au bagajele făcute.

Taur

Tauri vor petrece în familie, iar cel mai frumos cadou pe care îl pot oferi este timpul lor. Sunteți preocupat de ceea ce se întâmplă la job, însă astrele vă recomandă să lăsați deoparte orice ține de locul de muncă.

Gemeni

Nativii gemeni au multe activități gospodărești de făcut, iar a doua parte a zilei o pot dedica prietenilor. În plan sentimental este posibil să apară mici conflicte însă veți trece ușor peste ele.

Rac

Iubire la cote maxime și o poveste clasică de Crăciun, pot trăi racii. Veștile legate de relația voastră, o logodnă, o căsătorie sau de ce nu, o sarcină, sunt cele care vă aduc momente de neuitat.

Leu

Și pentru lei va fi o zi plină de iubire, însă în plan familial. Ar fi bine să vă concentrași pe relațiile cu cei dragi și mai ales pe rudele pe care nu le-ați mai văzut de mult. În plus este un moment perfect să rezolvați orice neînțelegeri.

Fecioară

Fecioarele vor avea parte de o atmosferă frumoasă acasă, foarte multă alergătură și cadouri de împachetat, însă tind să uite de propria persoană și să se extenueze cam mult cu aceste pregătiri.

Balanță

Balanțele care pleacă într-un city breack, ar trebui să-și lase agenda flexibilă pentru că se pot întâmpla multe lucruri neprevăzute. Fie că este de bine sau de rău, astrele vp recomandă să nu fiți impulsive.

Scorpion

Scorpionii sunt într-un fel ajutoare ale Moșului pentru că au pregătit totul în detaliu. Nu vă aștepați să fiți lăudați de toată lumea pentru efortul vostru, dar păstrați-vă spiritul sărbătorilor.

Săgetător

Pentru nativii săgetător, ziua de azi va fi ca o cursă cu sania. Relații, situații financiare sau job, totul zboară rapid spre un nivel înalt, așa că țineți ochii deschiși și nu ratați clipele importante.

Recomandari