Horoscopul zilei luni, 17 septembrie. Dragostea apare în calea a trei zodii

Dupa un weeknd atat de relaxant, Scorpionii vor incepe saptamana cu forte proaspete. Acesti nativi si-au incarcat bateriile si astazi vor sa dea "lovitura" in plan profesional 

Dupa un weeknd atat de relaxant, Scorpionii vor incepe saptamana cu forte proaspete. Acesti nativi si-au incarcat bateriile si astazi vor sa dea "lovitura" in plan profesional.

Fecioarele sunt diplomate si ştiu să gestioneze situaţiile neplăcute prin cuvinte potrivite. Această calitate le va fi de mare folos astăzi.

***

Balanţele aleg să facă schimbări majore pe toate planurile în această perioadă. E bine să ştie că modificarile făcute vor fi unele de bun augur.

****

Scorpionilor le merge din plin. Răbdarea cu care lucrează la proiectele profesionale, îi va ajuta să NU facă nicio greşeală şi să aibă rezultatele dorite.

****

Pentru Săgetători astrele rezervă o zi bună. O veste îmbucurătoare legată de familie le va însenina întreaga zi.

****

Capricornii în schimb vor avea parte de ceva neînţelegeri cu o cunoştinţă mai veche, iar asta le va da o stare de nelinşte pe tot parcursul zilei.

****

Vărsătorii NU ţin cont de sfaturile colegilor referitoare la un eventrual eşec într-un proiect, şi rău fac, vor avea numai de pierdut.

****

Peştii vor fi indispuşi de o greaşeală făcută în cadrul unei lucrări foarte importante. Stăpânirea de sine şi calmul ii vor ajuta să rezolve situaţia.

****

Berbecii vor aloca o bună parte a timpului lor familiei. Are şi munca rolul ei, însă fără câteva momente de relaxare, ar face cu greu faţă.

****

Taurii sunt inconsecvenţi şi reuşesc cu uşurinţă să-i supere pe cei din jur. Până spre seară însă vor reuşi să împace pe toată lumea şi să aplaneze conflictele.

****

Gemenii simt nevoia unei vacanţe în doi. De aceea, NU vor sta pe gânduri şi vor începe să facă planuri de călătorie în acest sens.

****

Racii sunt foarte harnici şi se implică în toate activităţile din program. Şefii NU pot decât să se bucure de o astfel de atitudine.

****

Iar Leii sunt inactivi. Mai bine s-ar mobiliza şi ar munci mai mult, dacă vor să se bucure şi de reuşite.

Ultimele știri