Nu suportă minciuna. Care sunt semnele zodiacale care îți vor da o lecție pe care nu o vei uita toată viața. Gândește-te de două ori înainte să te joci cu focul

Zodia care nu suportă minciuna nu te va ierta dacă încerci să o păcălești. Oricât te vei strădui să-i recapeți încrederea, nimic nu o va face să aibă din nou încredere în tine. Gândește-te de două ori înainte să te joci cu focul, pentru că te vei alege cu o lecție pe care nu o vei uita toată viața. 

Zodia care nu suportă minciuna nu te va ierta dacă încerci să o păcălești. Oricât te vei strădui să-i recapeți încrederea, nimic nu o va face să aibă din nou încredere în tine. Gândește-te de două ori înainte să te joci cu focul, pentru că te vei alege cu o lecție pe care nu o vei uita toată viața.

Zodia Berbec nu tolerează persoanele ipocrite

Persoanele guvernate de zodia Berbec nu tolerează persoanele ipocrite, iar experiența le-a învățat să nu aibă încredere în oricine. Dacă ai dezamăgit un nativ al acestei zodii, te va ierta, dar nu va uita. Ai grijă la atitudine, dacă nu vrei să-l pierzi din viața ta.

Zodia Fecioară nu poate fi mințită

Alta zodie care nu suportă minciuna este Fecioara. Poate că, la început, îți vor părea ușor naive, dar persoanele născute sub semnul zodiacal al Fecioarei simt intențiile rele de la o poștă. Poate că un membru al familiei te va ierta dacă ai mințit-o, însă, dacă ai comis această greșeală cu un prieten apropiat ori cu partenerul, slabele să-i recâștigi încrederea sunt slabe.

Zodia Scorpion pedepsește mincinoșii

Te gândești să minți un Scorpion? Indiferent de motiv, gândește-te de două ori înainte. Nu doar că nu te va ierta, dar și răzbunarea va fi pe măsură.

Zodia Capricorn descifrează imediat caracterul oamenilor

Din categoria zodiilor care nu suportă minciuna face parte și Capricornul, dar diplomația nu îl va lăsa să reacționeze urât.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri