Antena Căutare

Pasărea care îți protejează destinul în funcție de luna în care te-ai născut! Porumbelul apără luna iunie, iar bufnița...

Se spune că fiecare lună a anului are o pasăre protectoare. În funcția de ziua și luna în care ai venit pe lume, există 12 păsări, care ne-ar feri de multe dintre relele ce ne-ar fi lovit viețile în mod normal

Se spune că fiecare lună a anului are o pasăre protectoare. În funcția de ziua și luna în care ai venit pe lume, există 12 păsări, care ne-ar feri de multe dintre relele ce ne-ar fi lovit viețile în mod normal.

Persoanele care au văzut lumina zilei în prima lună a anului sunt asemenea bufniței, înțelepți dar mai ales perspicace, iar cei născuți în februarie sunt active și creative ca și papagalul care îi reprezintă.

Măcăleandru este pasărea care proteajează pec el născut în martie și vă ajută să fiți dârz ca el, iar canarul, potrivit pentru cei născuți în aprilie sunt plini de umor ca și pasărea care îi reprezintă, titrează secretele.com.

Cu voce ca a privighetoarei sunt cei născuți în mai, iar persoanele din iunie sunt mereu împăciuitoare ca și porumbelul de care sunt reprezentați.

Încrezători și plini de valoare sunt cei născuți în iulie, aidoma vulturului care îi protejează, iar trăsăturile celor din augustse aseamănă cu ale pescărușului, fiind buni și generoși.

Eroii sunt cu siguranță șoimii dar și cei născuți în septembrie, iar ce născuți în octombrie sunt loiali și devotați ca lebăda, de care sunt reprezentați.

Cei născuți în noiembrie își apără familia ca și cocoșul de care sunt reprezentanți în vreme ce persoanele născute în decembrie sunt mereu atrase de mistere. Și nu e de mirare, pentru că au ca pasăre protectoare, corbu, dezvăluie aceeași sursă.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 iulie 2019. Pești, șansa banilor e de partea voastră!... Cum alegi parfumul în funcţie de zodie. Este noua modă din această vară...
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Parteneri
Motivul pentru care credem în horoscop. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x